نمایندگان مجلس باید در تصویب بودجه به نحوی عمل کنند که قشر آسیب پذیر جامعه بیش از این تحت فشار قرار نگیرد و حتی فشارها بر این قشر کاسته شود تا بودجه سال آینده برای مردم تحمل پذیر باشد.
- حجت الاسلام و المسلمین حسین سبحانی نیا با اشاره به ارزیابی خود از روند بررسی لایحه بودجه 1401 در مجلس اظهار کرد: تقدیم لایحه دولت در این مرحله، تفاوت معناداری با دفعات قبل داشت و با قید دوفوریت مطرح شد و بعد به کمیسیون ها رفت و به سرعت به صحن علنی مجلس آمد و کلیاتش با بیش از 170 رای موافق به تصویب رسید.
البته قاعدتاً نمایندگان نقطه نظرات مختلفی درباره آن داشتند و بحث هایی در حاشیه تصویب بودجه درباره مندرجات و محتوای آن مطرح شد.
هرچند در مجموع هنوز لایحه بودجه کاملاً به تصویب مجلس نرسیده است و باید دید که آنچه در پایان بررسی های مجلس به تصویب می رسد چگونه است تا راحت تر درباره آن اظهار نظر کرد.
وی افزود: آقای رییسی در هنگام دفاع از لایحه بودجه در مجلس به موردی اشاره کردند که از اهمیت بالایی برخوردار است که همان موضوع حذف ارز ترجیحی بود.
می دانیم که نگرانی هایی در جامعه وجود دارد که اگر ارز ترجیحی برای کالاهایی ضروری مانند دارو حذف شود، چه آثاری به همراه دارد و دولت و مجلس باید به چه صورت این آثار را جبران کنند.