حوزه/ یادواره شهید نواب صفوی با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، روحانیون و طلاب، در مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) تبریز برگزار شد.
- حوزه/ یادواره شهید نواب صفوی با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، روحانیون و طلاب، در مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) تبریز برگزار شد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم، روز دوشنبه در یادواره شهید نواب صفوی و شهدای فداییان اسلام که در مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) تبریز برگزار شد، با اشاره به شخصیت بی بدیل شهید نواب صفوی، او را الگوی عملی مقام معظم رهبری معرفی کرد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری، علاقه ویژه ای به این شهید دارند و فرموده اند که اولین جرقه انقلاب را نواب صفوی در ما ایجاد کرد.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، نواب صفوی را الگویی غیرت دینی دانست و افزود: نواب کسی بود که قانون اساسی برای حکومت اسلامی نوشت و برای حکومت اسلامی منشور و برنامه داشت.
نواب صفوی در ملی شدن صنعت نفت نقشی اساسی داشت و اگر اقدامات این شهید بزرگوار نبود شاید سرنوشت صنعت نفت طوری دیگر رقم می خورد.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم ادامه داد: نواب فردی تشکیلاتی بود و این امتیاز بزرگی داشت.