محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ارایه طرحی در رساله دکترای خود توانست فلزات سنگین را از آب و فاضلاب حذف کند، این طرح ضمن مقرون به صرفه بودن، فاقد مشابه داخلی و خارجی است.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، میترا بیات دانش آموخته مقطع دکترای دانشگاه امیرکبیر است که در رساله دکترای خود موفق به ارائه روشی جدید برای تصفیه آب و فاضلاب با استفاده از فناوری نانو به نام تولید نانوسلول های گالوانیک برای تصفیه آب و فاضلاب شد.
وی در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، بر محدودیت منابع آبی، روند افزایشی جمعیت و رشد سریع صنایع در کشور اشاره کرد و گفت که با این توصیف ضرورت داشت تصفیه فاضلاب ها را بیشتر از هر زمان دیگری مدنظر قرار دهیم.
بیات در این مصاحبه از رشد صنایع در کشور گفت و تاکید کرد که این رشد موجب تولید حجم بالایی از فاضلاب های صنعتی شده است که تصفیه آنها نیازمند توجه و اقدامات جدی و عملی است.
وی از فلزات سنگین که یکی از خطرناک ترین آلاینده های موجود در فاضلاب های صنعتی هستند، به عنوان آلاینده هدف در این پروژه نام برد و خاطر نشان کرد: حذف موثر فلزات سنگین توسط نانوذرات، گامی در جهت محافظت از آب و خاک و سلامت انسان و سایر جانداران است.