مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 شهریور 1400 ساعت 08:152021-09-17پزشكي

بهبودی 8179 بیمار مبتلا به کرونا در سمنان


موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید-19 از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به هشت هزار و 179 نفر رسید.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، بر اساس آمارهای دریافتی از دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در زمینه آخرین وضع شیوع بیماری کرونا ویروس مشخص شد که از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون، 41 هزار و 316 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی پی.

سی.

آر در مجموعه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده است.

در 24 ساعت (از بیست و پنجم تا بیست وششم شهریورماه سال جاری) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 17 بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید-19 در شهرستان های تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند.

بدین ترتیب، مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به  9 هزار و 388 نفر رسید و 31 هزار و 928 بیمار نیز به صورت سرپایی شناسایی شدند.

کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید-19 از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به هشت هزار و 179 نفر رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهبودی 8179 بیمار مبتلا به کرونا در سمنان

بهبودی 8179 بیمار مبتلا به کرونا در سمنان