مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 خرداد 1400 ساعت 11:402021-06-18سياسي

مردم به امید تغییرات اساسی پای صندوق رأی حاضر شدند


دولت سیزدهم باید بداند که مردم در شرایط حساسی پای صندوق رأی حاضر شدند و علی رغم چند سال کاستی و معایب به امید تغییرات اساسی در انتخابات مشارکت کرده اند.

- اظهار کرد: مردم خراسان جنوبی همواره نشان داده اند که پای آرمان های امام (ره)، خون شهدا و ولایت فقیه هستند و از این جهت در انتخابات های مختلف حضور داشته اند.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم خراسان جنوبی همواره بیشترین حضور را در انتخابات های مختلف داشته اند، بیان کرد: با توجه به بازدیدهایی که از شعبه های مختلف اخذ رأی داشته ام، به وضوح مشاهده کردم علی رغم شبهه افکنی های دشمن مردم متعهدانه پای صندوق رأی هستند.

اسحاقی با اشاره به مطالبات مردم از دولت سیزدهم بیان کرد: دولت سیزدهم باید بداند که مردم در شرایط حساسی پای صندوق رأی حاضر شدند و علی رغم چند سال کاستی و معایب به امید تغییرات بنیادی و اساسی در انتخابات مشارکت کردند.

وی که در ساعات اولیه صبح رأی خود را به صندوق انداخته بود، گفت: اگر دولت سیزدهم هم در عملکرد خود ضعف و کوتاهی داشته باشد در حقیقت به باور مردم لطمه وارد کرده است.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: به نظر من دولت آینده باید مواردی چون اصلاح سیستم اداری، رفع موانع تولید و برای خراسان جنوبی داشتن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم به امید تغییرات اساسی پای صندوق رأی حاضر شدند

مردم به امید تغییرات اساسی پای صندوق رأی حاضر شدند