مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 ساعت 10:302021-05-09حوادث

دستگیری زن و شوهر رمال در بابل 


فرمانده انتظامی شهرستان بابل از دستگیری یک زن و شوهر رمال با 3 میلیارد و 500 میلیون ریال کلاهبرداری خبر داد.

  - به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدزمان شالیکار در تشریح این خبر بیان کرد: ماموران انتظامی در پی دریافت خبری مبنی بر کلاهبرداری یک زن و شوهر در یکی از روستاها با رمالی و جعل سند از شهروندان به مبلغ 3 میلیارد و 500 میلیون ریال،بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی با اشاره به شناسایی مخفیگاه متهمان، افزود : ماموران انتظامی با هماهنگی قضایی در اقدامی غافلگیرانه زن و شوهر کلاهبردار را دستگیر و در بازرسی دقیق از مخفیگاه آنان مقدار ابزار و وسایل رمالی و اسناد جعلی را کشف کردند.

شالیکار خاطرنشان کرد: متهمان در بازجویی ماموران انتظامی به کلاهبرداری از شهروندان با فریب و حقه بازی و سوء استفاده از وجود برخی از خرافات به ارزش 3 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل در پایان خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده توسط ماموران انتظامی به مرجع قضایی معرفی شدند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری زن و شوهر رمال در بابل 

دستگیری زن و شوهر رمال در بابل