- زمینه مندی تجارب عرفانی [Mysticism and philosophical analysis] اثر استیون تی.
کتز [Steven T.
Katz] با ترجمه عطا انزلی منتشر شد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازکتاب نیوز" ؛ این کتاب در پی پاسخ به این سوال است که چرا عارفان مسلمان هیچ گاه در مکاشفات شان مسیح را با تاجی از خار بر سر و زخمِ صلیب بر دست و پا نمی بینند؟ و یا چگونه است که عارفان مسیحی هیچ گاه سخن از نور محمدی نمی گویند؟ استیون تی.
کتز، فلیسوف آمریکایی، در سال 1944 متولد شد.
او مدیر مرکز مطالعات یهود در دانشگاه بوستون ماساچوست است.
ناشر در معرفی این کتاب آورده است: آیا تجربه فناء فی الله صوفیان همان تجربه نیروانای راهبان بودایی است؟ آیا همه عارفان نهایتاً از یک حقیقت، اما به زبان های گوناگون سخن می گویند؟ استیون کتز در دو مقاله جریان ساز، بحث برانگیز، ودامنه دارش تلاش می کند با تحلیل ساختار سنت های عرفانیِ شرق و غرب به این پرسش های مهم و بنیادین پاسخ دهد.
از نظر وی، تجربه های عرفانی همچون سایر تجارب ادراکی بشر، به شدت متأثر از زمینه های زیستی عارفان هستند، و از نظر معرفت شناختی هیچ راهی برای زدودنِ اثر این زمینه ها در شکل گیری تجارب عرفانی نیست.
سید عطا انزلی، مترجم این اثر، متولد سال 1346 است و این کتاب اولین تجربه ی او در حوزه ترجمه کتاب است.
زمینه مندی تجارب عرفانی اثر استیون تی.
کتز در 193 صفحه و با قیمت 50 هزار تومان و توسط نشر طه منتشر شده است.
کلید واژه ها: مطالعات - دانشگاه بوستون - بوستون - کتاب - مسیح - ماساچوست - یهود - شرق و غرب - پاسخ - دانشگاه - دست و پا - مسلمان - ساختار - صوفیان - معرفی - ترجمه - منتشر - گزارش - آورده - تحلیل - انزلی - محمدی - مسیحی - مقاله - مدیر - همان - تلاش - پرسش - ناشر - بندی