دیدارهای هفته بیست و پنجم لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا با تساوی خانگی میلان، پیروزی قاطع آتالانتا و برد رم ادامه پیدا کرد.
- در بازی همزمان تیم فوتبال آتالانتا میهمان خود تیم کروتونه را با نتیجه 5 بر یک در هم کوبید.
گوسنس در دقیقه 12، پالومینو در دقیقه 48، لوییز موریل در دقیقه 50، ژوزف ایلیچ در دقیقه 58 و میرانچوک در دقیقه 84 گل های آتالانتا را به ثمر رساندند و سیمون نوانکو هم در دقیقه 23 تنها گل کروتونه را زد.
در دیگر بازی مهم تیم فوتبال رم در خانه فیورنتینا با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید.
اسپیناتزولا در دقیقه 48 و آمادو دیاوارا در دقیقه 88 برای رم گلزنی کردند و تنها گل فیورنتینا را هم اسپیناتزولا که در دقیقه 60 به اشتباه دروازه خودی را بازی کرد، به ثمر رساند.
در بازی های همزمان کالیاری با نتیجه یک بر صفر از سد بولونیا گذشت، تیم های همشهری جنوا و سامپدوریا یک – یک مساوی کردند و هلاس ورونا در خانه بنونتو با نتیجه 3 بر صفر پیروز شد.
در آخرین بازی هفته بیست و پنجم سری A امشب از ساعت 23:15 تیم فوتبال اینتر میهمان پارما خواهد بود.
کلید واژه ها: دقیقه - آتالانتا - تیم فوتبال - فیورنتینا - فوتبال - لیگ دسته اول فوتبال - بازی - کروتونه - فوتبال ایتالیا - آمادو دیاوارا - تیم فوتبال رم - پیروزی - لیگ دسته اول - خانگی - جشنواره گل - دسته اول - لیگ دسته - ایتالیا - جشنواره - بولونیا - کالیاری - همشهری - اشتباه - زلاتان - میهمان - دروازه - برتری - تساوی - سیمون - ادامه