ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با بیان اینکه اینکه شهروندان باید سفرهای نوروزی را از ذهن خود خارج کنند تا هم خانواده و هم جامعه را حفظ کنند، - گفت: ویروس کرونا با کسی تعارف ندارد، رنگ بندی نمی فهمد و هر جا شرایط مهیا باشد افراد را مبتلا می کند.
دکتر محمد رضا صایینی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان که به صورت ویدئو کنفراس برگزار شد، با اشاره به اینکه کرونا رنگ بندی مشخصی ندارد، ادامه داد: این ویروس خطرناک بوده و در صورت بی توجهی افراد به پروتکل های بهداشتی به راحتی آنان را گرفتار می کند.
وی خاطرنشان کرد: در صورت ورود مسافران نوروزی به استان احتمال تغییر وضعیت کرونایی وجود دارد.
صایینی با بیان اینکه طی روزهای گذشته موارد مثبت سرپایی کرونایی استان به بیش از 100 مورد نیز رسیده است، اضافه کرد: هر چند اسکان مسافران برای مراکز تعیین شده شهرهای زرد و آبی کرونایی اعلام شده اما نمی توان از شرایط مطمئن بود و بر این مبنا توصیه می کنیم زنجانی ها امسال سفر نکنند.
این مسوول تاکید کرد: هم استانی ها صرفا سفرهای ضروری را در دستور کار خود قرار دهند و توصیه می شود از انجام دیگر سفرها در نوروز اجتناب کنند چرا که احتمال خطر و ابتلای افراد به این بیماری وجود دارد.
وی با بیان اینکه زنجان به عنوان مرکز تامین و توزیع واکسن و مواد بیولوژیک و قطب دارویی شمال غرب کشور است، گفت: تزریق واکسن در چهار فاز خواهد بود که فاز اول در 2 قسمت برای شاغلان آی سی یو، اورژانس بیمارستانی و بخش های که به طور مستقیم با کرونا ارتباط مستقیم دارند ایمن سازی می شوند و در ادامه شاغلانی که در بخش خصوصی، کلینیک های خصوصی و افرادی که به هر نحو با کرونا درگیر هستند به ترتیب قبل از عید و قبل از شروع سال جدید واکسیناسیون آنان به اتمام می رسد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: در مرحله دوم، تزریق واکسن به افراد و سالمندانی که در مراکز تجمع حضور دارند انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه تا کنون مورد اثبات شده آزمایشگاهی قطعی کرونای جهش یافته در سطح استان مشاهده نشده است، اظهار داشت: این موضوع به معنی نبود چنین ویروسی در استان نیست.
صایینی با بیان اینکه تا کنون بیش از 30 مورد مشکوک ابتلا به ویروس جهش یافته کرونا به آزمایشگاه ارسال شده و خوشبختانه تایید نشد، گفت: از زمان ورود ویروس جهش یافته نوع انگلیسی به کشور ، موضوع را به دقت مورد توجه و رصد در استان قرار داده ایم.
کلید واژه ها: سفرهای نوروزی - بهداشتی - استان - کرونا - نوروزی - پروتکل های بهداشتی - دانشگاه علوم پزشکی - کرونایی - مسافران - مسافران نوروزی - خدمات بهداشتی - وضعیت کرونایی - معاون بهداشتی - صورت - استان زنجان - ویروس کرونا - زنجان - ویروس - افراد - علوم پزشکی - خبرنگاران - نشست خبری - چهارشنبه - بیان - بندی - شهروندان - محمد رضا - دانشگاه - خانواده - برگزار