مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از برپایی دو مرکز نقاهتگاهی ویژه بیماران مبتلا به کرونا در اهواز و آبادان از سوی این جمعیت خبر داد.
- ایسنا/خوزستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از برپایی دو مرکز نقاهتگاهی ویژه بیماران مبتلا به کرونا در اهواز و آبادان از سوی این جمعیت خبر داد.
علی خدادادی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر استان خوزستان از نظر شیوع بسیار گسترده کووید - 19 در یک شرایط بحرانی است، وظایفی بر عهده ما است تا علاوه بر اجرای گسترده تر طرح ناظران سلامت، ارائه خدمت به بیماران بستری در بیمارستان ها از طریق اعضای کانون های طلاب هلال احمر، همچنین ارائه خدمات آزمایشگاهی تست PCR و غربالگری، نسبت به برپایی مراکز نقاهتگاهی نیز اقدام کنیم تا بخشی از فشار روی کادر درمان بیمارستان ها را کم کرده و خود بر دوش بگیریم.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، وی افزود: لازم است برای رویارویی با هر شرایطی آمادگی لازم را داشته باشیم زیرا امکان دارد در روزهای آینده شدت و اوج گیری این بیماری در پیکی که ایجاد شده است، به اوج خود نزدیک شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان بیان کرد: تحقق و یا عدم تحقق پیش بینی ها و احتمالات مربوط به وضعیت آینده خوزستان در بحث شیوع بیش از پیش ویروس کرونا، به تلاش همگانی مردم و مسئولان بستگی دارد.
وی افزود: اگر ما مداخله مناسب و مطلوبی داشته باشیم، مدت زمان پیک کمتر و روندی نزولی شکل خواهد گرفت ولی اگر مداخله مناسبی نسبت به شرایط نداشته باشیم، مدت زمان پیک طولانی تر خواهد بود و احتمال خواهد داشت خسارات جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد لذا ضروری است با تمام توان تلاش کنیم با موثرترین راهکارهای موجود، فضایی فراهم کنیم تا در آخرین روزهای قرن حاضر شرایط را از حالت بحرانی و قرمز خارج کرده و پس از کنترل، پایدار کنیم.
انتهای پیام
کلید واژه ها: هلال احمر خوزستان - جمعیت هلال احمر - خوزستان - هلال احمر - بیمارستان ها - بیماران - جمعیت - آبادان - بیمارستان - مدیرعامل - خدمات آزمایشگاهی - اهواز - کرونا - استان خوزستان - بیماران بستری - هلال - گسترده - احمر - شرایط بحرانی - ارائه خدمات - علی خدادادی - مبتلا - آزمایشگاهی - کادر درمان - خبرنگاران - ویژه - خدادادی - ناظران - بحرانی - گزارش