ایرنا- "بیژن نامدار زنگنه" وزیر نفت ایران یکشنبه شب در گفت وگوی اختصاصی با شبکه یمنی "المسیره" گفت که دشمنان ایران قادر نبودند که صادرات نفت ایران را به صفر برسانند.
- تهران – ایرنا- "بیژن نامدار زنگنه" وزیر نفت ایران یکشنبه شب در گفت وگوی اختصاصی با شبکه یمنی "المسیره" گفت که دشمنان ایران قادر نبودند که صادرات نفت ایران را به صفر برسانند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، زنگنه در این گفت وگو تصریح کرد: تهران 80 درصد از تجهیزات نفتی ثابت خود را در داخل تولید می کند و این مقدار در ارتباط با تجهیزات بازیافتی کمتر از این میزان است.
وزیر نفت کشورمان افزود: ما با اتکا به توانایی های داخلی خود، با قاطعیت به دنبال شکست تحریم های تحمیلی آمریکا هستیم.
وی افزود: ایران امیدوار است که بتواند با تکیه بر شرکت های دانش بنیان در دو سال آینده، موفق شود در بخش صنعت موتورهای توربین های گازی و پمپاژ نفت به خودکفایی برسد.
ایالات متحده آمریکا در اقدامی یکجانبه پس از خروج دولت دونالد ترامپ در سال 2018 از توافق هسته ای رشته تحریم های ظالمانه را با هدف به صفر رساندن صادرات نفت ایران آغاز کرد که در این راه شکست خورد.
کلید واژه ها: نفت ایران - ایران - صادرات نفت ایران - دشمنان ایران - وزیر نفت - زنگنه - گفت وگو - صادرات نفت - دشمنان - شرکت های دانش بنیان - اختصاصی - فروش نفت ایران - یکشنبه - نامدار - صادرات - وزیر - تجهیزات نفتی - تهران - شکست تحریم - دانش بنیان - شکست - شبکه - داخل - یمنی - بخش صنعت - فروش نفت - کشورمان - توانایی - آمریکا - قاطعیت