کریمی برای میناوند از امارات دارو نیاورد ورزش سه: پیشکسوت فوتبال ایران شایعه مربوط به تهیه داروی نایاب برای مهرداد میناوند از امارات توسط علی کریمی را تکذیب کرد.
- ورزش سه: پیشکسوت فوتبال ایران شایعه مربوط به تهیه داروی نایاب برای مهرداد میناوند از امارات توسط علی کریمی را تکذیب کرد.
بهنام ابوالقاسم پور بازیکن اسبق تیم ملی و پرسپولیس" که این روزها حضور مستمری در بیمارستان لاله دارد درباره خبر ارسال داروی نایاب از سوی شیخ امارات توسط علی کریمی برای مهرداد میناوند گفت: این حرف و خبر صد در صد دروغ و به طنز شبیه است چرا که پزشکان و متخصصان ایرانی در میان جهان حتی در مقایسه با کشورهای پیشرفته سرآمد هستند.
وی ادامه داد: دریافت دارو از کشورهای حوزه خلیج فارس به شوخی بیشتر شبیه است و این موضوع را تکذیب می کنم.
به حول و قوه پروردگار و با دعای خیر مردم مهربان و همچنین تلاش پزشکان متخصص و نام آور ایرانی از جمله دکتر هاشمیان و دکتر لطفی که کسوت و آوازه جهانی دارند، انشاالله حال مهرداد عزیز بهتر خواهد شد.
وی افزود: با صحبتی که با علی کریمی داشتم، علی نیز این شایعه را رد کرد و ابراز امیدواری کرد که حال علی انصاریان و مهرداد میناوند با دعای خیر مردم رو به بهبود برود.
کلید واژه ها: مهرداد میناوند - پیشکسوت فوتبال ایران - میناوند - امارات - پیشکسوت فوتبال - علی کریمی - کریمی - دارو - فوتبال ایران - کشورهای حوزه خلیج فارس - بهنام ابوالقاسم پور - داروی - تکذیب - ایران - نایاب - بهنام ابوالقاسم - کشورهای پیشرفته - پیشکسوت - پزشکان - توسط - فوتبال - پزشکان متخصص - شایعه - متخصص - مربوط - ابوالقاسم - بیمارستان - خلیج فارس - ورزش - متخصصان