رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان گلستان گفت: در آستانه سال جدید و در روزهای باقیمانده تا پایان سال، نظارت بر بازار تشدید می شود.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر"، حسین طلوعیان در نهمین جلسه کمیسیون نظارت مرکز استان گلستان اظهارکرد: یکی از مهم ترین اهداف و برنامه های کمیسیون نظارت مرکز استان، توانمندسازی اتحادیه های صنفی استان است و ادغام اتحادیه هایی که با هم تداخل صنفی دارند می تواند به این مهم کمک کند.
وی گفت: پروانه کسب شناسنامه واحد صنفی است و ساماندهی فاقدین پروانه کسب، علاوه بر این که به بهبود نظارت ها کمک می کند، از تخلفات افراد سودجو و تضییع حقوق شهروندان هم جلوگیری می کند.
طلوعیان افزود: از این رو ساماندهی فاقدین پروانه های کسب را با جدیت پیگیری می کنیم.
به گفته وی، در آستانه سال جدید و در روزهای باقیمانده تا پایان سال، نظارت بر بازار تشدید می شود و طرح نظارتی ویژه نوروز از 15 بهمن آغاز و تا پایان فروردین ادامه خواهد داشت.
وی از مردم استان خواست با اعلام تخلفات صنفی به حوزه نظارت و بازرسی این سازمان صمت را در جلوگیری از تخلفات صنفی یاری کنند.
کلید واژه ها: نظارت بر بازار - نظارت - استان گلستان - استان - پروانه کسب - گلستان - پروانه - باقیمانده - ساماندهی - رییس سازمان صنعت - بازار - تشدید - طرح نظارتی ویژه - اتحادیه - کمیسیون - طلوعیان - صنفی - آستانه - حسین طلوعیان - توانمندسازی - رییس سازمان - سازمان صنعت - پایان - تداخل صنفی - واحد صنفی - صنعت معدن - شهروندان - شناسنامه - جدید - خبرگزاری