ایرنا - سرمربی پرسپولیس گفت: تیم پرسپولیس در پیکار فردا دوشنبه مقابل آلومینیوم بازی سختی پیش رو دارد.
- یحیی گل محمدی روز یکشنبه در نشست خبری پیش از دیدار با آلومینیوم در اراک افزود: با توجه به شرایط جدول که تیم پرسپولیس به سه امتیاز آن نیاز دارد باید توجه کنیم که مقابل تیم خوبی بازی داریم و این تیم، خیلی خوب، پرهیجان و با دوندگی بالا بازی می کند.
وی اظهار داشت: تیم پرسپولیس با توجه به پیروزی اخیر با روحیه بالا و خوب تمرینات را پشت سر گذاشته است.
سرمربی تیم پرسپولیس گفت: این رقابت سه امتیاز ارزشمند دارد بنابراین تلاش می کنیم تمرکز لازم در طول بازی را داشته باشیم.
گل محمدی افزود: در بازی با فولاد استرس زیادی به تیم وارد شد و بعد از پنالتی که به ضرر تیم پرسپولیس گرفته شد، بازیکنان در استرس بودند که منجر به مصدومیت آنان شد.
وی اظهار داشت: هرچند بعد از بازی از تیم ما عذرخواهی شد اما این مهم دردی از تیم دوا نکرد و تبعات آن مصدومیت بازیکنان بود که قابل جبران نیست.
سرمربی تیم پرسپولیس گفت: حضور سه مصدوم ما شامل کنعانی زاده، کام یابی نیا و سید جلال حسینی هنوز مشخص نیست که به بازی فردا برسند.
گل محمدی افزود: تیم ما مقابل تیم خوبی بازی دارد و آلومینیوم از شرایط میزبانی استفاده می کند و برای پیروزی بر تیم آلومینیوم یک راه داریم و آن این است که با تمام وجود بازی کنیم و با تمرکز خوب موفقیت را به دست آوریم.
سرخپوشان تهرانی روز دوشنبه در هفته دوازدهم لیگ برتر از ساعت 15 در اراک به مصاف تیم آلومینیوم خواهند رفت.
کلید واژه ها: تیم پرسپولیس - پرسپولیس - بازی - آلومینیوم - سرمربی تیم پرسپولیس - گل محمدی - سرمربی پرسپولیس - آلومینیوم اراک - سرمربی - یحیی گل محمدی - امتیاز - محمدی - استرس - نشست خبری - کنیم - سختی - عذرخواهی - بازیکنان - اراک - ارزشمند - تمرینات - مصدومیت - پنالتی - دوشنبه - یکشنبه - پیروزی - دوندگی - پشت سر - فولاد - تمرکز