رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه شالکه انقلاب مردمی است، گفت: صبغه مردمی بودن فعالیت های مربوط به جشن انقلاب باید مشهود باشد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر"، حجت الاسلام مجتبی اشجری عصر یکشنبه در نشست خادم یاران رضوی، مردم ایران اسلامی را عاشق و دلداده امام رضا (ع) دانست و اظهار کرد: خدمتگزاری به این مردم در هر نقطه از عالم اجر خدمت در ساحت منور رضوی را دارد و هر کسی در هر جایگاه و کسوتی می تواند خادم امام رضا (ع) باشد.
وی با بیان اینکه شرایط ناشی از شیوع بیماری فرمودند باید گره از کار مردم محروم و اقشار ضعیف باز شود.
وی ادامه داد: اقدامات خدام رضوی می تواند گرمابخش کانون خانواده هایی باشد که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند و سفره های آنان را رنگین کند.
شاکله انقلاب اسلامی مردمی است رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه شاکله انقلاب اسلامی مردمی است، عنوان کرد: اسلامی بودن و مردمی بودن از مهمترین ویژگی های انقلاب اسلامی ایران است.
حجت الاسلام اشجری با اشاره به اینکه ترکیب جمهوری اسلامی اتحادی است نه انضمامی، اضافه کرد: جمهوریت و اسلامیت انقلاب اسلامی در هم تنیده شده و جداناشدنی است.
وی با بیان اینکه مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی مستقیم و غیرمستقیم توسط مردم انتخاب می شوند، گفت: مردمی بودن باید در همه فعالیت های مربوط به جشن انقلاب اسلامی مشهود باشد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، راهپیمایی اربعین را الگویی ناب از یک حرکت مردمی با پشتیبانی مسئولان دانست و تاکید کرد: همه دستگاه ها پای کار هستند تا زمینه مردمی برگزار شدن جشن انقلاب را فراهم کنند.
حجت الاسلام اشجری، خواستار استفاده از ظرفیت هیأت های مذهبی، مساجد و پایگاه های مقاومت، بقاع متبرکه، مدارس و دانشگاه ها برای برگزاری برنامه های دهه فجر شد و تأکید کرد: ویژه برنامه های دهه فجر چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سه بخش تبلیغی، تبیینی و میدانی اجرا می شود.
تشکیل 22 کارگروه برای جشن های انقلاب اسلامی در گیلان وی با اشاره به محدودیت های کرونایی در برگزاری برنامه های میدانی، افزود: در سال جاری برنامه های میدانی با محوریت کمک های مومنامه برگزار می شود.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان از تشکیل 22 کارگروه بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و خاطرنشان کرد: در دهه فجر سال جاری برنامه تبیینی بسیاری برگزار خواهد شد زیرا دشمنان تمام قد ایستاده اند تا با استفاده از همه ابزارها و توان خود این ملت را ناامید کنند.
حجت الاسلام اشجری با اشاره به اینکه ناامید کردن جامعه غیرقابل پذیرش است، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره از امید و نگاه امیدوارانه به آینده انقلاب سخن می گویند و جایگاه ممتاز ایران را یادآور می شوند.
وی با بیان اینکه اقتدار نظام، هوشیاری رهبری و شجاعت سلیمانی ها خواب را از چشمان دشمنان ربوده است، اظهار کرد: دشمنی ها نشان می دهد که این انقلاب همچنان زنده و پویاست؛ البته مردم در طول این سال ها سختی ها و تلخی هایی را متحمل شدند اما بر اساس وعده قرآن کریم با هر سختی آسانی است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به تلاش دشمنان استکباری برای از پای درآوردن نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول عمر پربرکت انقلاب اسلامی، متذکر شد: رییس جمهور ابله آمریکا رفت و انقلاب اسلامی ماند و به لطف خداوند با صلابت و استواری به راه خود ادامه می دهد.
کلید واژه ها: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی - رییس شورای هماهنگی - مردم - تبلیغات اسلامی - شورای هماهنگی - اسلامی - انقلاب - مردمی - جشن انقلاب - مردمی بودن - امام رضا - تبلیغات - هماهنگی - مشکلات اقتصادی - کانون خانواده - انقلاب اسلامی - خادم امام رضا - رضوی - فعالیت - ایران اسلامی - حجت الاسلام - شیوع بیماری - گیلان - شورای - مردم ایران - اقشار ضعیف - خدام رضوی - خادم - خدمت - رییس