به گزارش سایت قطره و به نقل ازوانانیوز، آندره آ پیرلو در پی برتری 2 بر صفر بعدازظهر امروز (یکشنبه) شاگردانش مقابل بولونیا در هفته نوزدهم سری A ایتالیا و صعود به رده چهارم جدول رده بندی این رقابت ها، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازوانانیوز، آندره آ پیرلو در پی برتری 2 بر صفر بعدازظهر امروز (یکشنبه) شاگردانش مقابل بولونیا در هفته نوزدهم سری A ایتالیا و صعود به رده چهارم جدول رده بندی این رقابت ها، در گفت وگو با شبکه تلویزیونی DAZN گفت: خیلی مهم بود که بازی قدرتمندی را از خود ارائه دهیم، کاری که در نیمه اول انجام دادیم و می توانستیم کار بولونیا را در همان 45 دقیقه اول تمام کنیم، اما اگر کار حریف را تمام نکنید، بازی همیشه می تواند به تعادل کشیده شود.
بولونیا بازی بسیار هجومی را از خود ارائه داد و ما هم از فضاهایی که آنها در اختیار ما قرار دادند، استفاده کردیم.
وی افزود: ما بازی مهمی را مقابل ناپولی (در سوپرجام ایتالیا) بردیم و می خواستیم نشان دهیم که یوونتوس آن تیمی نیست که همه در بازی با اینتر دیدند.
آماده شدن برای این بازی دشوار نبود و اشتباهاتی که در بازی قبلی مرتکب شدیم را بررسی کردیم.
ما تیم قدرتمندی داریم و می دانیم که همه چیز به خودمان بستگی دارد.
سرمربی یوونتوس همچنین درباره مدافع باتجربه خود اظهار داشت: بازگشت کیه لینی به ترکیب مان مهم بود.
او مدت طولانی بود که چهار بازی متوالی برای یووه انجام نداده بود.
وی در پایان در تمجید از دروازه بان لهستانی اش که در این دیدار چند واکنش خوب از خود نشان داد، خاطرنشان کرد: شزنی دروازه بان فوق العاده ای است و همیشه آماده است.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: بولونیا - جدول رده بندی - آندره آ پیرلو - سری A ایتالیا - هفته نوزدهم - بازی - رده بندی - نیمه اول - ایتالیا - شبکه تلویزیونی - آندره آ - گزارش - برتری - پیرلو - چهارم - رقابت - امروز - صعود - همان - کنیم - جدول - هفته - بندی - نیمه - استفاده - گفت وگو - ناپولی - همیشه - دقیقه - تعادل