پس از آتش سوزی سال گذشته در جنگل های استرالیا که باعث تلف شدن هزاران کوالا شد، حالا تصاویری دلگرم کننده از این حیوانات دوست داشتنی منتشر شده است.
- در 19:19 یکشنبه 5 بهمن 1399به گزارش سایت قطره و به نقل ازتازه نیوز و به نقل از فرارو، انتشار تصاویری از کوالا ها در استرالیا بازتاب زیادی در شبکه های اجتماعی به همراه داشته است.
در این تصاویر دلگرم کننده کوالا ها در پارک خزندگان نیو ساوت ولز استرالیا یکدیگر را در آغوش می گیرند.
دیلی میل نوشت: برخلا انگلیسی های محصور که نزدیک به یک سال است که نتوانسته اند به دلیل ویروس کرونا عزیزانشان را در آغوش بگیرند این کوالا ها از بودن در کنار یکدیگر نهایت استفاده را می کنند.
سخنگوی این پارک گفته که تخمین زده می شود تا سال 2050 کوالا ها در طبیعت منقرض شوند بنابراین ما در پارک خزندگان استرالیا آنچه را که می توانیم انجام می دهیم تا مطمئن شویم این اتفاق نمی افتد.
او افزود: ما می خواهیم از کوالا ها محافظت کنیم و به هر شکل ممکن این کار را انجام می دهیم تا نسل های آنیده نیز این حیوانات را ببیند.
انتشار این عکس ها با استقبال زیادی از مردم در فضای مجازی روبرو شده است.
گفتنی است؛ سال گذشته آتش سوزی در جنگل های استرالیا منجر به مرگ نیم میلیارد جانور در بکرترین جنگل های این کشور شد.
اگرچه آمار دقیقی از مرگ و میر کوالا ها در دست نیست، اما گفته شده هزاران کوالا در این حادثه از بین رفته اند.
کوالا ها به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری استرالیا کمک می کنند تا این کشور میلیون ها دلار درآمد از بخش گردشگری داشته باشد.
کلید واژه ها: کوالا - استرالیا - حیوانات دوست داشتنی - تصاویر - شبکه های اجتماعی - خزندگان - پارک - دوست داشتنی - ویروس کرونا - دلگرم - دیلی میل - آتش سوزی - حیوانات - انگلیسی - اجتماعی - استفاده - در جنگل - تلف شدن - هزاران - یکشنبه - انتشار - بازتاب - روابط - نزدیک - منتشر - گزارش - ویروس - مطمئن - اتفاق - گذشته