ایرنا- سرمربی باشگاه منچسترسیتی در بحبوحه گمانه زنی ها در مورد تورنمنت جدید موسوم به سوپرلیگ اروپایی، خواستار کاهش تعداد تیم های حاضر در لیگ برتر انگلیس شد.
- چراغ سبز گواردیولا و سیتی به سوپرلیگ اروپایی و دهن کجی به فیفا" تهران- ایرنا- سرمربی باشگاه منچسترسیتی در بحبوحه گمانه زنی ها در مورد تورنمنت جدید موسوم به سوپرلیگ اروپایی، خواستار کاهش تعداد تیم های حاضر در لیگ برتر انگلیس شد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا، مفهوم سوپرلیگ به عنوان جایگزینی برای لیگ قهرمانان اروپا، سال ها است گوش به گوش می شود اما گمانه زنی ها در این خصوص در دو سال اخیر افزایش پیدا کرده است.
فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) اعلام کرده است که بازیکنانی که در هرگونه سوپر لیگ اروپایی شرکت کنند از حضور در رقابت های فیفا از جمله جام جهانی منع خواهند شد.
نشریه تایمز پیشنهادی را در خصوص برنامه های مشخص شده در مورد سوپر لیگ با حضور 15 باشگاه دائمی و پنج باشگاهی که به طور سالانه به این تورنمنت راه می یابند، رویت کرده است.
در برنامه این تورنمنت 20 باشگاه مذکور در دو گروه 10 تیمی دسته بندی شده و در هر فصل بین 18 تا 23 بازی با یکدیگر انجام خواهند داد.
با این حال، پپ گواردیولا از ورود به این مبحث اجتناب کرد و گفت که تقویت لیگ داخلی حائز اهمیت است.
گواردیولا در این باره اظهار داشت: احساس می کنم نمی توانیم اهمیت لیگ های داخلی را نادیده بگیریم؛ اینکه از جام حذفی و لیگ برتر چشم بپوشیم یا آنها را از دست دهیم.
وی افزود: کاری که باید بکنیم این است که تمام لیگ های داخلی اروپا را نسبت به شرایط کنونی قوی تر کنیم؛ تعداد تیم های کمتر لیگ برتر بهتر؛ این موضوع در مورد لیگ یک، دو و چمپیونشیپ؛ در تمامی رقابت ها تیم های کمتر کیفیت مسابقات را افزایش می دهد.
در واقع بحث رجحان کیفیت بر کمیت است.
سرمربی اسبق بارسلونا ادامه داد: باید یک سوپرلیگ برتر ایجاد کنیم و برای این کار باید تعداد تیم ها را کاهش دهیم اما نمی توانیم لیگ های پایین تر یا لیگ جزیره را از بین ببریم.
این موضوع بسیار حائز اهمیت است؛ در واقع پای منافع دیگر در میان نیست بلکه موضوع این است که لیگ های داخلی هر کشور برای مردم آن منطقه تا چه اندازه از لحاظ احساسی اهمیت دارد.
کلید واژه ها: اروپایی - باشگاه منچسترسیتی - لیگ برتر انگلیس - گمانه زنی - فدراسیون بین المللی فوتبال - منچسترسیتی - گواردیولا - سیتی - فیفا - چراغ سبز - لیگ برتر - خواستار - دهن کجی - باشگاه - سرمربی - انگلیس - لیگ قهرمانان - بین المللی - جام جهانی - مورد - چراغ - کاهش - قهرمانان - برتر - جدید - فدراسیون - سوپر لیگ - برنامه - افزایش - فوتبال