با توجه به محرومیت و مصدومیت برخی از مدافعان پرسپولیس ، ممکن است که علی شجاعی در دیدار با آلومینیوم باز هم در سمت چپ خط دفاعی تیمش قرار بگیرد.
- برخی بر این باور هستند در صورتی که سیدجلال نتواند به بازی برابر آلومینیوم برسد، این احتمال وجود دارد یحیی گل محمدی در بازی پیش روی پرسپولیس از زوج سعید آقایی و میلاد سرلک برای پوشش قلب دفاعی سرخ ها استفاده کند و علی شجاعی به ترکیب پرسپولیس برگردد.
این در حالی است که پیش بینی می شود در چنین شرایطی این احتمال دور از ذهن نیست که در این چیدمان، گل محمدی از علی شجاعی برای جناح چپ خط دفاعی پرسپولیس بهره بگیرد، موضوعی که می تواند فرصت ویژه ای برای آچار فرانسه پرسپولیس باشد تا در روزی که دست کادر فنی بسته است، تا این بازیکن جوان و چند پسته بار دیگر عصای دست کادر فنی پرسپولیس باشد.
کلید واژه ها: پرسپولیس - علی شجاعی - گل محمدی - آلومینیوم - هواداران پرسپولیس - کادر فنی پرسپولیس - خط دفاعی پرسپولیس - دفاعی - شجاعی - کادر فنی - محمدی - ترکیب پرسپولیس - بازی - احتمال - یحیی گل محمدی - فرانسه - میلاد سرلک - سعید آقایی - کادر - هواداران - عصای دست - پیش بینی - سیدجلال - محرومیت - مصدومیت - استفاده - بازیکن - آقایی - برابر - میلاد