معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: با استفاده از پهباد اقدام به سم پاشی و کودپاشی مایع کرده ایم و اصلی ترین فعالیت آنها کار در مناطقی است که حرکت تراکتور در آنجا سخت است.
- 0 باشگاه خبرنگاران جوان منبع: از شرکت های دانش بنیان تحویل گرفتند.
او با بیان اینکه این تیم ها در حال حاضر در استان ها فارس، خراسان رضوی و خوزستان هستند، گفت: این تیم ها در حال حاضر کار خود را آغاز کرده اند و فعالیشان به این ترتیب است که مالکان هر یک از این پهباد های غیر نظامی سه نفر هستند.
عبدالملکی افزود: به هر کدام از مالکان تیم ها 80 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است و آن ها پهباد را 240 میلیون تومان خریداری کرده اند همچنین تمامی این افراد از مددجویان کمیته امداد هستند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه راهبران شغلی با همکاری اتحادیه پهباد های غیر نظامی کشور از این پهباد ها پشتیبانی می کنند و در بازاریابی فعالیت ها کمک می کنند، ادامه داد: عمده کار های این پهباد ها برای سم پاشی و کودپاشی مایع است و اصلی ترین فعالیتشان کار در مناطقی است که حرکت تراکتور در آن جا سخت است.
عبدالملکی بیان کرد: به لحاظ فاکتور های بهداشتی کیفیت محصولات را شدیدا بالا می برند.
چرا که میزان سمی که مصرف می شود بسیار کم ومحدود تر است و سرعت کار این پهباد ها زیاد است.
او ادامه داد: برآورد این است که هر پهباد در سال تا 500 میلیون تومان می تواند درآمد کسب کند و در فصول مختلف سال در مکان های مختلفی می توانند کار کنند.
کلید واژه ها: کمیته امداد - پهباد - مددجویان کمیته امداد - شرکت های دانش بنیان - خودکفایی - باشگاه خبرنگاران - امداد - کمیته - مزارع کشاورزی - میلیون - اشتغال - راهبران شغلی - خراسان رضوی - تومان - نظامی - معاون - دانش بنیان - عبدالملکی - خبرنگاران - بیان - مددجویان - استان ها - تراکتور - خریداری - اتحادیه - تسهیلات - کشاورزی - خوزستان - استفاده - خراسان