رییس اتحایه کشوری فروشگاه های زنجیره ای گفت: از امروز قیمت مصرف کننده و درصد تخفیف کالا از قفسه فروشگاه های زنجیره ای حذف و فقط قیمت فروش کالا بر روی قفسه ها درج می شود.
- امیرخسرو فخریان در یک نشست خبری و در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد تخفیف های غیرواقعی فروشگاه های زنجیره ای و درباره اتهاماتی که به فروشگاه های زنجیره ای در خصوص تبانی با تولید کنندگان برای درج قیمت بالاتر بر روی کالا درج می شود، گفت: کالاهایی که در فروشگاه های زنجیره ای عرضه می شود در سطح شهر نیز از طریق سوپرمارکت ها عرضه می شود ضمن اینکه در فروشگاه های زنجیره ای معمولا برندهای خوب عرضه می شود زیرا در غیر این صورت مردم از فروشگاه های زنجیره ای خرید نمی کنند.
رییس اتحایه کشوری فروشگاه های زنجیره ای با بیان اینکه قیمت مصرف کننده توسط تولید کنندگان روی کالا درج می شود افزود: لذا یک کالای تولیدی با یک قیمت واحد مصرف کننده در سراسر کشور عرضه می شود.
وی افزود: حدود 10 الی 15 درصد کالاها از طریق فروشگاه های زنجیره ای عرضه می شود و 85 الی 90 درصد کالاها نیز خارج از سیستم فروشگاه های زنجیره ای عرضه می شود.
فخریان در مورد نظام قیمت گذاری کالا بیان داشت: تولید کنندگان دارای انجمن هستند لذا در هنگام تغییر قیمت کالا، انجمن های مربوطه پیشنهاد خود را به سازمان حمایت ارائه می دهند و بر اساس آن پیشنهاد یا سازمان حمایت افزایش قیمت را تایید می کند و یا اختیار افزایش قیمت را به انجمن مربوطه می سپارد.
کلید واژه ها: فروشگاه های زنجیره ای - فروشگاه - زنجیره - فروش - مصرف کننده - تولید کنندگان - کالا - قیمت - مصرف - تولید - عرضه - خبرنگار فارس - کشوری - تخفیف - سوپرمارکت - نشست خبری - رییس - غیرواقعی - درج قیمت - خبرنگار - تولیدی - تبانی - امروز - مورد - توسط - خبری - نشست - صورت - فارس - بیان