عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: فناوری اطلاعات(ICT) به عنوان پیشران اقتصاد کشور است.
- ایسنا/لرستان عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: فناوری اطلاعات(ICT) به عنوان پیشران اقتصاد کشور است.
ابراهیم یافتیان دوم بهمن ماه در دیدار با سرپرست مخابرات منطقه لرستان، استاندار و ابراهیمی رییس مجمع نمایندگان استان، ضمن بررسی مسائل و مشکلات مخابراتی لرستان، اظهار کرد: زیرساخت ارتباطات نیروی محرکه کشور است.
وی ادامه داد: امروزه فناوری اطلاعات(ICT) به عنوان پیشران اقتصاد کشور است.
یافتیان افزود: امروزه یکی از ارکان رشد و توسعه در کشورها، داشتن زیرساخت ارتباطی و به خصوص ICT است.
عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش شرکت های خدمات دهنده در حوزه تکنولوژی اضافه کرد: با توجه به این موضوعات و به روزرسانی نیازهای مردم، مخابرات نیز باید تکنولوژی به روز ارائه دهد.
وی با بیان اینکه مدیر موظف به تعامل با استاندار و مسئولان استانی است، تصریح کرد: قطعاً داشتن تعامل مطلوب و سازنده موجب ارتقای شرکت و ارائه خدمات بهتر می شود.
یافتیان به ایجاد رضایت مشتریان و کارکنان و ظرفیت سازی های اشتغال در حوزه مخابرات کشور اشاره کرد و گفت: در دنیای کنونی مشتری تعیین کننده است و مخابرات برای ماندن در این بازار رقابتی ناگزیر به این است که همگام و همراه با فناوری روز دنیا قدم های با ثباتی بردارد.
انتهای پیام
کلید واژه ها: شرکت مخابرات ایران - اقتصاد کشور - مخابرات - مخابرات ایران - شرکت مخابرات - هیئت مدیره - اطلاعات - کشور - فناوری - اقتصاد - شرکت - تکنولوژی - مدیره - ایران - زیرساخت ارتباطی - ابراهیم - زیرساخت - مجمع نمایندگان - مخابرات منطقه - هیئت - رشد و توسعه - نمایندگان - ارتباطات - ابراهیمی - استاندار - بهمن ماه - سرپرست - مشکلات - افزایش - یکی از