ایرنا - شبکه خبر فرانسه(ال سی آی) روز چهارشنبه به نقل از مقامات بهداشتی این کشور اعلام کرد پنج نفر از شهروندان فرانسوی پس از دریافت واکسن فایزر جان خود را از دست دادند.
- تهران - ایرنا - شبکه خبر فرانسه(ال سی آی) روز چهارشنبه به نقل از مقامات بهداشتی این کشور اعلام کرد پنج نفر از شهروندان فرانسوی پس از دریافت واکسن فایزر جان خود را از دست دادند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایرنا به نقل از شبکه خبر فرانسه، وزارت بهداشت این کشور که از ابتدای واکسیناسیون درفرانسه 139 مورد از عوارض جانبی یا غیر منتظره ناشی از دریافت واکسن شناسایی شده است.
مقامات بهداشتی فرانسه گفتند که پنج نفر پس از دریافت واکسن فایزر- بیون تک جان خود را از دست داده اند.
افرادی که پس از دریافت این واکسن جان خود را از دست داده اند بیش از 75 سال سن داشتند و از چندین بیماری رنج می بردند.
اعلام فوت این پنج نفر در حالی صورت می گیرد که به گزارش سایت قطره و به نقل ازتارنمای شبکه خبر فرانسه به نقل از مقامات بهداشتی این کشور، این افراد ممکن است بدون نشان دادن واکنش های آلرژیک پس از واکسیناسیون فوت کرده باشند.
همه موارد شناسایی شده مربوط به بیماران مسنی است که در خانه های سالمندان نگهداری می شوند.
واکسیناسیون کرونا در اتحادیه اروپا از اواخر مه گذشته میلادی(27 دسامبر) آغاز شده است.
روند توزیع واکسن و واکسیناسیون در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه به کندی پیش می رود که موجی نارضایتی و انتقاد مردم از دولت ها شده است.
کلید واژه ها: واکسن فایزر - فرانسه - واکسن - بهداشت - شبکه خبر - بهداشتی - فایزر - مقامات - چهارشنبه - شهروندان - اعلام - ایرنا - فرانسوی - کشور - شبکه - وزارت بهداشت - واکسیناسیون - عوارض جانبی - غیر منتظره - داده - شناسایی - بیون تک - بیماری - تهران - گزارش - عوارض - وزارت - مورد - صورت