دبیر و رییس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت با بیان اینکه تلاش می کنیم تا قبل از پایان سال تعرفه های پزشکی سال 1400 را اعلام کنیم، در عین حال از رایزنی ها برای تعرفه گذاری خدمات پرستاری خبر داد.
- دکتر سید سجاد رضوی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تعرفه های پزشکی سال 1400، گفت: تعرفه های پزشکی سال 1400 فعلا در کارشناسی است و در حال حاضر واحدهای مختلف اعم از بیمه ها، سازمان نظام پزشکی، سازمان برنامه و بودجه و .
در حال اعلام نظر و ارائه پیشنهادات شان در این زمینه هستند.
گرانی جزء فنی و خدمات هتلینگ پزشکی تعرفه های پزشکی 1400 در انتظار تعیین تکلیف منابع وی افزود: برای تعیین تعرفه های پزشکی سال 1400 باید ببینم که چه میزان منابع به این حوزه اختصاص داده می شود و سپس با توجه به پیشنهادات حوزه درمان وزارت بهداشت و همچین با توجه به گرانی که در خدمات هتلینگ و جزء فنی رخ داده، تصمیم گیری شود.
بر این اساس فعلا واحدهای مختلف در حال اعلام نظر هستند و باید ببینیم که چقدر منابع در اختیار خواهیم داشت تا سپس جمع بندی ها در شورای عالی بیمه مطرح شود.
وضعیت بازنگری در تعرفه های 99 رضوی با بیان اینکه بنابراین فعلا پیشنهاد مشخصی در زمینه افزایش تعرفه های پزشکی سال آینده وجود ندارد تا بررسی ها نهایی شود، اظهار کرد: البته سازمان نظام پزشکی بحثی را مطرح کردند مبنی بر اینکه با توجه به گرانی و تورم ایجاد شده، تعرفه های پزشکی سال 1399 نیز مورد بازنگری قرار گیرند که این موضوع در آذر ماه مصوبه شورای عالی بیمه بود تا همین امسال تعرفه ها در قسمت هتلینگ و جزء فنی مورد بازبینی قرار گیرد.
بر این اساس قرار شد این مصوبه در سازمان برنامه و بودجه مطرح و اقدامات مربوط به آن انجام شود که این اتفاق در حال انجام است و باید دید که چه اتفاقی خواهد افتاد.
تلاش برای اعلام تعرفه های 1400 تا قبل از پایان سال وی ادامه داد: البته میزان عددی این افزایش مشخص نیست، اما قرار شد سازمان برنامه و بودجه با توجه به میزان افزایش تورم و افزایش هزینه ها، در این زمینه پیشنهادی را به دولت ارائه کند که انشاالله قبل از پایان سال ارائه شود.
همچنین تلاش می کنیم که تعرفه های پزشکی سال آینده را هم قبل از پایان سال 1399 اعلام کنیم.
رایزنی برای تعرفه گذاری خدمات پرستاری رضوی در ادامه صحبت هایش از رایزنی ها برای تعرفه گذاری خدمات پرستاری خبر داد و گفت: در حال انجام اقدامات لازم برای تعرفه گذاری خدمات پرستاری هستیم منتظریم که پیشنهادات از معاونت پرستاری و خانه پرستاری اعلام شود و بعد از آن جمع بندی کردیم و در شورای عالی بیمه مطرح کنیم.
وی گفت: سازمان برنامه و بودجه هم قصد دارد در این زمینه کمک کند تا امسال تعرفه خدمات پرستاری را ارائه کنیم و باید این اقدام را انجام دهیم.
تلاش می کنیم که امسال حتما مصوبه تعرفه گذاری خدمات پرستاری را اعلام کنیم.
انتهای پیام
کلید واژه ها: تعرفه های پزشکی - پزشکی - تعرفه - تعرفه گذاری خدمات پرستاری - سال 1400 - تعیین تکلیف - خدمات - سازمان برنامه و بودجه - منابع - گرانی - شورای عالی بیمه - سازمان برنامه - انتظار - سازمان - وزارت بهداشت - اعلام - تکلیف - شورای عالی - بیمه سلامت - کنیم - دبیر - بیمه - کارشناسی - حوزه - پرستاری - گفت وگو - برنامه - اختصاص - بهداشت - رایزنی