اگرچه متخصصان هنوز مکانیسم های دقیق تعامل ذهن و بدن را درک نکرده اند اما شواهد نشان می دهد که استرس هیجانی بر طیف گسترده ای از بیماری ها تاثیر می گذارد.
- بنابر این با توجه به این نکته، ما در مورد چگونگی تاثیر استرس بر قلب صحبت خواهیم کرد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین به نقل از استپ تو هلث، عوامل روانشناختی می تواند بر اندام های مختلف بدن انسان تاثیر منفی بگذارد.
امروز، ما در مورد چگونگی تاثیر استرس" بر قلب و کل سستم قلبی عروقی صحبت خواهیم کرد.
در عمل، سلامت روان تقریبا همه بیماری های پزشکی را تحت تاثیر قرار می دهد.
ذهن و بدن در یک رابطه صمیمی و تعامل مداوم هستند و هر گونه عدم تعادل عوامل خطر مرگ و میر را افزایش می دهد.
استرس چیست؟ استرس نوعی واکنش بدن ذر برابر موقعیت هایی است که فرد را به خطر می انذازد یا چالش برانگیز است این نوع واکنش می خواهد از مشکلات تهدیدآمیز محافظت کند.
اگر شرایط استرس زا به مقدار کم باشد برای سلامتی شما ضرری ندارد ولی اگر این شرایط دائمی و یا خیلی شدید شوند می توانند به شما آسیب برسانند.
استرس می تواند تقریبا همه بیماری های عمومی را مانند بیماری کرونر قلب.
یا را تحت تاثیر خود قرار دهد استرس چگونه بر سیستم قلبی عروقی تاثیر می گذارد حدود 20 سال پیش طی مطالعه ای که بر روی بیماران مبتلا به بیماری کرونر انجام شد بین استرس و بیماری ایسکمیک قلب رابطه ای منفی گزارش شد پس از آن نیز بسیاری از تحقیقات دیگر نیز همین موضوع را تایید کردند.
با این وجود مکانیسم های دقیق ارتباط توسط آن ها هنوز نامشخص است.
در این مورد که چگونه استرس هیجانی می تواند در خون آن ها می شود.
علائم استرس که قلب را تحت تاثیر قرار می دهد برخی از افراد به دلیل شخصیت یا موقعیت های تجربه شده، بیشتر از دیگران مستعد بروز علائم استرس هستند.
یکی از علائم کلاسیک استرس که بر قلب تاثیر می گذارد، تپش قلب است و این شتاب های ضربان قلب همراه با تاکی کاردی است که احساس می شود در سینه می کوبد.
درد قفسه سینه نیز می تواند مظهر این مشکل باشد.
نکاتی برای مبارزه با استرس در قلب شناخت اثر متقابل عوامل عوامل استرس زا و بیماری های مختلف قلبی باید باعث توسعه راهکارهای پیشگیری شود.
.
برخی از افراد در معرض خطر فزاینده ابتلا به شرایطی قرار دارند که منجر به حمله قلبی یا سکته می شود.
پیشگیری از حوادث قلبی عروقی ممکن است در صورتی امکان پذیر باشد که همراه با رژیم و ورزش ، افراد روشهای موثر کاهش استرس را نیز به کار گیرند.
در زمان بروز مشکلات شدید عاطفی ، افراد می توانند به عنوان مثال از تکنیک های آرام سازی استفاده کنند.
در عین حال ، مهم است که تا آنجا که ممکن است از عوامل محرک استرس نیز پرهیز کنند.
به طور کلی هدف یک برنامه مدیریت استرس کاهش تاثیر آن بر بیمار خواهد بود.
از بین بردن عوامل استرس زا غیر ممکن است اما می توان آن ها را محدود کرد و همانطور که مهار آن ها امکان پذیر است می توان آن ها را به محرک هایی برای بهبود فرد تبدیل کرد.
https://steptohealth.
com/ مترجم: شهره فرجی - همشهری آنلاین
کلید واژه ها: استرس - بیماری ها - عوامل روانشناختی - بیماری - تعامل - واکنش - عوامل - روانشناختی - سلامت روان - بدن انسان - عوامل خطر - مورد - گونه - روان - مرگ و میر - مکانیسم - متخصصان - مشکلات - آنلاین - همشهری - گسترده - افزایش - صمیمی - اندام - گزارش - شرایط - مختلف - برابر - عروقی - بنابر