سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: طی 24 ساعت گذشته در منطقه تحت پوشش این دانشگاه هشت بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس بستری شده اند و دو مورد فوتی در این بازه زمانی در مراکز درمانی استان همدان رخ داده است.
- محمد طاهری در گفت وگو با خبرنگار ایمنا"، در خصوص آخرین آمار کلی ابتلای کرونا در استان همدان در 24 ساعت منتهی به صبح امروز _ جمعه 26 دی ماه_ اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته تعداد هشت بیمار جدید قطعی مبتلا به کرونا در استان همدان گزارش شده است.
وی اضافه کرد: مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان ها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا ویروس در 24 ساعت گذشته 249 مورد بوده است که 39 نفر در بخشی عادی و 14 نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند و حال 29 نفر نیز وخیم گزارش شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: از ابتدای شیوع کرونا ویروس تا کنون 9 هزار و 946 نفر در استان همدان به کرونا ویروس مبتلا شدند.
وی با توضیح اینکه در 24 ساعت گذشته در استان همدان دو نفر از مبتلایان کرونا فوت کرده، خاطرنشان کرد: تعداد فوتی های کرونای استان از ابتدای شیوع کرونا ویروس تا کنون به یک هزار و 440 نفر رسیده است.
طاهری در خصوص آخرین وضعیت و آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان های استان همدان، تصریح کرد: تا کنون آخرین آمار مبتلایان به کرونا ویروس در شهرستان های اسدآباد 362 نفر، بهار 569 نفر، تویسرکان 617 نفر، رزن 405 نفر، درگزین 176 نفر، فامنین 173 نفر و کبودر آهنگ 630 نفر بوده است.
وی اضافه کرد: همچنین تا کنون در شهرستان ملایر یک هزار و 856 نفر، نهاوند یک هزار و 106 نفر و همدان سه هزار و 784 نفر به کرونا مبتلا شدند و 268 مورد مثبت بستری نیز در بیمارستان های همدان مربوط به افراد غیربومی است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید اینکه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و حضور نیافتن در اجتماعات مهم ترین راه های پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا است، توضیح داد: خواب کافی، استفاده از میوه و سبزیجات و عدم اضطراب و استرس در پیشگیری از ابتلاء به کرونا ویروس بسیار مهم است.
وی گفت: پنج مرحله ضروری برای کنترل بیماری کرونا از جمله شناسایی سریع مبتلایان، جداسازی سریع، درمان سریع، پیگیری وضعیت بهبود یافتگان و دریابی مبتلایان وجود دارد و تا زمانی که این پنج اصل به درستی انجام شود، می توانیم انتظار کاهش آمار مرگ ومیر بر اثر کرونا را داشته باشیم.
طاهری تاکید کرد: به دلیل رعایت افراد و اعمال محدودیت ها استان همدان از وضعیت قرمز خارج شده است، اما نباید فراموش کنیم که اگر عادی انگاری شود و دستورالعمل های مقابله با شیوع کرونا در استان رعایت نشود، دوباره به وضعیت قبل بازمی گردیم.
کلید واژه ها: سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی همدان - استان همدان - کرونا ویروس - همدان - کرونا - دانشگاه علوم پزشکی - سخنگوی دانشگاه - دانشگاه - ویروس - استان - علوم پزشکی - بخش مراقبت های ویژه - اورژانس بیمارستان - ساعت - مبتلا - شیوع کرونا ویروس - بیمار - گذشته - مراقبت های ویژه - مشکوک به کرونا - سخنگوی - جدید - بیمارستان ها - مراکز درمانی - گزارش - پزشکی - بستری - محمد طاهری - بازه زمانی