سرکنسول سفارت یمن در تهران با تاکید بر اینکه بی تردید آمریکا و اسراییل در ترور شهید فخری زاده نقش داشته اند، گفت: قادریم به مرحله تولید تجهیزات دفاعی برسیم.
- سرکنسول سفارت یمن در تهران با تاکید بر اینکه بی تردید آمریکا و اسراییل در ترور شهید فخری زاده نقش داشته اند، گفت: قادریم به مرحله تولید تجهیزات دفاعی برسیم.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، سومین نشست مجازی تحلیل موضوعی معاونت سیاسی حزب موتلفه با عنوان ناگفته های مقاومت یمن با حضور "عدنان غفله" سرکنسول سفارت یمن در تهران و عضو برجسته انصارالله و تعدادی از دبیران و مسئولین و اعضای دفاتر استانی حزب مؤتلفه اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمد بومیان قائم مقام معاونت سیاسی حزب ضمن گرامیداشت یاد شهدای مقاومت بویژه سردار سلیمانی و شهدای یمن و شهید حسن زید وزیر ورزش و جوانان دولت یمن که به تازگی هدف تروریست ها قرار گرفت، به تحلیل مسائل سیاسی داخلی و منطقه پرداخت.
در ادامه، عدنان غفله ضمن تسلیت شهادت دکتر فخری زاده، تأکید کرد: بی تردید آمریکا و اسراییل در این جنایت نقش داشته اند و این جنایت ها قطعا بدون پاسخ نخواهد ماند.
وی افزود: این جنایت ها حاکی از عظمت این شخصیت ها و ناشی از ترس آمریکا و اسراییل از این نخبگان است و این ترس، آنها را به نابودی خواهد کشاند.
عضو انصارالله یمن تصریح کرد: جنایت ترور شهید فخری زاده حلقه ای از سلسله جنایت های آمریکا و اسراییل است.
آنها اندیشمندان جهان اسلام را هدف قرار داده اند زیرا این عالمان با اسلام و اهل بیت علیهم السلام ارتباط دارند و دشمنان از این ارتباط می ترسند.
وی در ادامه سخنان خود به تحولات یمن اشاره کرد و گفت: تهاجم به یمن به دستور آمریکا و در زمان حاکمیت دموکرات ها بوسیله مزدوران سعودی انجام شد و ما در پایان سال ششم این تجاوز هستیم در حالی که نسبت به سال اول تجاوز، از شرایط بهتری برخورداریم.
سرکنسول سفارت یمن در تهران ادامه داد: اکنون مراکز استراتژیک سعودی و ائتلاف را هدف قرار می دهیم و قادریم به مرحله تولید تجهیزات دفاعی برسیم بطوریکه در روزهای گذشته توانستیم پیروزی های بزرگی در مرکز یمن کسب و مزدوران سعودی را مجبور به عقب نشینی کنیم.
غفله افزود: جنگ یمن با ائتلاف سعودی شباهت های زیادی به جنگ ایران و عراق دارد.
با این تفاوت که ملت ایران از امکانات و تجهیزات دفاعی برخوردار بودند ولی ملت یمن فاقد امکانات دفاعی هستند.
وی در پایان تاکید کرد: ملت یمن با وجود همه جنایت ها و فشارها تا پیروزی نهایی به مقاومت خود ادامه خواهد داد.
انتهای پیام
کلید واژه ها: سفارت یمن در تهران - آمریکا و اسراییل - معاونت سیاسی - سرکنسول - آمریکا - وزیر ورزش و جوانان - حزب مؤتلفه اسلامی - شهید - ترور - تهران - سفارت - اسراییل - رژیم صهیونیستی - سردار سلیمانی - مقاومت - معاونت - زاده - ورزش و جوانان - شهدای مقاومت - تولید - دفاعی - سیاسی - شهدای - حزب مؤتلفه - حزب موتلفه - تروریست ها - نشست مجازی - صهیونیستی - انصارالله - گرامیداشت