معاون خدمات شهری شهردار مبارکه با بیان اینکه شهروندان این شهر روزانه حدود 35 تا 40 تن زباله تولید می کنند، گفت: برای جمع آوری این زباله ها در ماه حدود 200 تا 250 میلیون تومان هزینه می شود.
- داوود ایرانپور در گفت و گو با خبرنگار ایمنا" اظهار کرد: 16 نفر از کارگران شهرداری مبارکه این روزها و در شرایط شیوع بیماری کرونا، علاوه بر گندزدایی و ضدعفونی نقاط آلوده و پرتردد شهر، روزانه حدود 35 تا 40 تن زباله را نیز از سطح شهر جمع آوری می کنند.
وی با بیان اینکه جمع آوری و حمل زباله شهر مبارکه با استفاده از شش دستگاه کامیون انجام می شود ادامه داد: برای جلوگیری از ابتلای کارگران به کرونا، وسایل و تجهیزات فردی و آموزش های لازم به آنها ارائه شده و ماشین های حمل زباله به طور مرتب شست و شو و ضد عفونی می شود.
معاون خدمات شهری شهرداری مبارکه با بیان اینکه مخازن جمع آوری زباله شست و شو و ضد عفونی و آهک پاشی می شود، گفت: در حال حاضر طرح تفکیک زباله از مبدا در شهر مبارکه انجام نمی شود و زباله های این شهر به سایت کارخانه پسماند لنجان انتقال پیدا می کند.
ایرانپور گفت: یک شرکت بازیافت بخش خصوصی در حال احداث کارخانه تفکیک پسماند در شهرستان مبارکه است که امیدواریم تا سال 1400 به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه 60 نفر نیروی پاکبان مسئولیت لایروبی و جمع آوری برگ ها را به عهده دارند، خاطرنشان کرد: جمع آوری برگ ها و همچنین پسماند لایروبی سطح شهر با 10 دستگاه خودرو انجام می شود.
معاون خدمات شهری شهردار مبارکه با بیان اینکه لایروبی رفیوژهای فضای سبز بزودی شروع می شود، عنوان کرد: لایروبی 50 تا 60 کیلومتر از کانال های دفع آب های سطحی انجام و 50 تا 70 تن برگ درختان جمع آوری شده است.
ایرانپور گفت: تعمیرات جزیی 10 کیلومتر از کانال های دفع آب های سطحی محله "صفاییه" و تعمیرات کلی یک کیلومتر کانال های دفع آب های سطحی سایر مناطق شهری نیز انجام شده است.
کلید واژه ها: زباله - مبارکه - معاون خدمات شهری - خدمات شهری - روزانه - شهردار - آوری - ضد عفونی - کارگران شهرداری - کارگران - شست و شو - شهرداری - جمع آوری زباله - شهردار مبارکه - حدود - بیان - شیوع بیماری - تولید - خدمات - معاون - شهر مبارکه - شهری - گندزدایی - شهروندان - آهک پاشی - گفت و گو - خبرنگار - استفاده - دستگاه - میلیون