فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی از کشف 2 میلیارد و 368 میلیون ریال طی هفته گذشته در مرزهای استان خبر داد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر"، سردار یحیی حسین خانی عصر سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه فرمانده مرزبانی سردشت ضمن تسلیت شهادت دانشمند هسته ای کشورمان اظهار کرد: مرزبانان ما در این راستا با انجام یکسری کارهای اطلاعاتی دقیق و گسترده و نیز اجرای عملیات های موفقیت آمیز در معابر و گذرگاه های مرزی با ناکام گذاشتن اخلالگران در مرزهای استان انوع کالای قاچاق را کشف و ضبط کردند.
وی کشف یک هزار و425 بطری مشروبات الکلی، 11 هزار و 600 نخ سیگار قاچاق، 9 هزار و 200 یورو ارز قاچاق، 454 عدد قطره چشمی، 114 شربت دارویی و 58 رأس احشام از نوع گوسفند را از جمله این کالاها عنوان کرد.
فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی با بیان اینکه در این راستا 8 نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند گفت: میزان کشف و ضبط انواع کالاهای قاچاق در مرزهای این استان در سال جاری در مقایسه با سال گذشته 62 درصد افزایش یافته است.
حسین خانی اظهار کرد: با تلاش مرزبانان از ابتدای سال جاری تاکنون 878 میلیارد و 601 میلیون ریال از انواع کالای قاچاق شامل دارو، ارز، کالاهای ضدفرهنگی و احشام در مرزهای استان کشف و ضبط شده است.
وی افزود: این حجم از افزایش قاچاق نشان از دسیسه و توطئه های دشمنان علیه ملت و کشور ما دارد ولی دشمنان بدانند مرزبانان در همه حال هوشیار و با صلابت با کوچک ترین حرکات آنان مقابله و برخورد خواهند کرد.
فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی با بیان اینکه از مجموع کشفیات کالای قاچاق مهمترین کشفیات مربوط به اقلام ضدفرهنگی است گفت: برای مقابله همه جانبه با هجمه و نفوذ دشمنان نیاز است در این خصوص ائمه جمعه و جماعت، اصحاب رسانه و قلم پیش قدم شده و به مباحث مهم فرهنگی و دینی توجه ویژه ای داشته باشند.
فرماندار سردشت نیز در این مراسم گفت: امنیت پایدار ایران اسلامی مدیون تلاش های شبانه روزی نیروهای مسلح به خصوص در مرزها است.
اقصی نخشی پور با تاکید بر اینکه ارتباط مرزبانان و مرزنشینان با توجه به اینکه دشمنان هر روز به طرق مختلفی اقدام به توطئه می کنند بسیار حائز اهمیت است، اضافه کرد: برای مقابله با دشمنان و در جهت اشتغالزایی مناطق مرزی و رونق معیشت این مناطق بایستی مرزنشینان با مرزبانان در ارتباط تنگاتنگ باشند.
وی با اشاره به اینکه مردم داری و خدمت به مردم اساس کار مسؤولان است، بیان کرد: مردم داری و ارتباط صمیمی و دوسویه مرزنشینان با مرزبانان از عوامل اصلی مقابله با دسیسه دشمنان، امنیت مضاعف و رفع خلاءهای مرزی است.
در پایان این مراسم از زحمات و تلاش های سرهنگ سلیمان بایرامی تجلیل به عمل آمد و سرهنگ "وحید قویدل" به عنوان فرمانده جدید هنگ مرزی سردشت معرفی شد.
کلید واژه ها: فرمانده مرزبانی - آذربایجان غربی - آذربایجان - مرزبانی - کالای قاچاق - فرمانده - قاچاق - مراسم تودیع و معارفه - دانشمند هسته ای - میلیارد - تودیع و معارفه - هزار - غربی - مراحل قانونی - تشکیل پرونده - مراسم تودیع - استان - اخلالگران - حسین خانی - اطلاعاتی - مرزبانان - کشف و ضبط - ریال - کشورمان - خبرنگار - دانشمند - سه شنبه - هسته ای - دارویی - موفقیت