ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: به نظر می رسد روند کاهشی موارد مثبت و بستری ها در استان شروع شده است و امید است با مشارکت آگاهانه و مسئولانه مردم شاهد کاهش مرگ و میر در یک تا دو هفته آینده باشیم.
- " یاسوج- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: به نظر می رسد روند کاهشی موارد مثبت و بستری ها در استان شروع شده است و امید است با مشارکت آگاهانه و مسئولانه مردم شاهد کاهش مرگ و میر در یک تا دو هفته آینده باشیم.
پرویز یزدان پناه سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی 24 ساعت گذشته 7 بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
وی افزود: میانگین سن این بیماران 78 سال بوده و شمار قربانیان کرونای استان به 331 نفر رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در واقع حدود 90 درصد مرگ و میر بیماران کرونایی افراد مسن و دارای بیماریهای زمینه ای هستند که نیاز به مراقبت بیشتر توسط خودشان (خودمراقبتی )، سایر اعضا خانواده و نهادهای حمایتی دارند.
یزدان پناه تاکید کرد: هم اکنون 358 بیمار در بیمارستان های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد 179 نفر مبتلای قطعی و 31 نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
وی اضافه کرد: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون16 هزار و 662 مورد گزارش شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از 285 جواب نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج حدود 46 درصد موارد مثبت بودند که بیشترین موارد مربوط به کهگیلویه ( 46 درصد)، گچساران ( 11 درصد)، باشت( 11درصد) و بقیه موارد در سایر شهرستانهای استان می باشند.
یزدان پناه عنوان کرد: لازم است از مردم شریف استان بخاطر رعایت دستورالعمل های بهداشتی و عدم حضور در تجمعات و دورهمی های خانوادگی تشکر و قدردانی نمود.
وی ابراز داشت: فرآیند تولید واکسن و یا هر داروی دیگری برای کرونا زمانبر بوده و مردم نباید به تبلیغات غیر واقعی در فضای مجازی اعتنا کنند، زیرا اگر واکسن و یا داروی موثری کشف شود از طریق وزارت بهداشت اطلاع رسانی می شود.
یزدان پناه تصریح کرد: فعلا تمرکز عموم مردم باید بر پروتکل های بهداشتی مثل استفاده صحیح از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و پرهیز از حضور در تجمعات باشد زیرا ممکن است تا رسیدن به چرخه تولید و انتشار یک دارو، آسیب های جبران ناپذیری بر جامعه وارد شود.
کلید واژه ها: کهگیلویه و بویراحمد - دانشگاه علوم پزشکی - رییس دانشگاه - بویراحمد - کهگیلویه - علوم پزشکی - کاهش مرگ و میر - مرگ و میر - دانشگاه - کرونا - هفته آینده - کاهش - استان - پزشکی - بیمار - ایرنا - بستری - بیماران کرونایی - بیماران - شمار قربانیان - مشارکت - رییس - علوم - آینده - یزدان پناه - امید - روند - شاهد - هفته - قربانیان