رسانه کلیک به گفته آذری جهرمی اولین کاربری فراگیر کارت ملی هوشمند در دولت الکترونیکی با حضور ویدیو کنفرانسی در جمع مدیران پست بانک رونمایی و به زودی در همه دستگاه ها فراگیر خواهد شد.
- آذری جهرمی افزود: بسیاری از وجوه اداره شده که در قالب طرح نوآفرین تصویب و به بانک می رود الان به دلیل وجود مانع وثایق به مشکل می خورند.
اگر بخواهیم با نظام سنتی بانک به این حوزه بپردازیم فرق پست بانک با سایر بانک ها چیست؟ یک کسب وکار کوچک که در یک شهرستان و استان کوچک راه افتاده است و سرمایه گذاری خطرپذیر نیاز دارد و ما بخشی از آن را در قالب وجوه اداره شده تأمین می کنیم وثایق موردنظر بانک را از کجا باید تأمین کند؟ البته منطقی است که بانک هم در موقع سرمایه گذاری نیاز به وثیقه دارد.
حل این مشکل نیاز به راه حل های خلاقانه دارد، راه حل خلاقانه مسئله ای است که باید مدیران بانک به آن فکر کنند.
وی ادامه داد: یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید این است که ما صندوقی داریم تحت عنوان صندوق نوآفرین.
صندوق نوآفرین شاید بتواند بخشی از سهام شرکت های نوپا را به وثیقه بگیرد و تعهد بدهد به پست بانک برای پرداخت این وثایق.
این یک راه حل است حتماً راه حلی های دیگری وجود دارد که تحقق آن منجر به پیاده سازی عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال" می شود.
وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه کشور زمانی پیشرفت می کند که ما به خلاقیت ها میدان دهیم گفت: کشور زمانی پیشرفت می کند که ما اجازه دهیم تخریب خلاق در ساختارهای قدیمی و مندرس کشور صورت پذیرد.
وقتی تخریب خلاق به سمت توسعه و پیشرفت صورت بگیرد طبیعتاً ساختار سنتی در برابر آن ایستادگی می کند.
وظیفه حکومت ها تسهیل این فرایندها است.
وی افزود: ما انتظار نداریم که در بخش خودمان که باید از صنایع خلاق و اقتصاد دیجیتال" حمایت کند مانع تراشی شود.
همه مدیران کل در سطوح استان ها باید شیوه های خلاقانه خود را به هیئت مدیره و مدیرعامل پیشنهاد دهد و راه حلی برای برداشتن موانع جلوی پای کسب وکارها ارائه کنند.
آذری جهرمی در پایان گفت: این مجموعه اقداماتی که در دستور کار مدیران قرار دارد می تواند پست بانک را روزبه روز نامدارتر کند و بین بانک های کشور جایگاه قابل توجهی پیدا کند و سرمایه گذاران خود را به سمت افزایش سرمایه ترغیب کند.
کلید واژه ها: بانک - کارت ملی هوشمند - سرمایه گذاری - آذری جهرمی - فراگیر - پست بانک - کارت ملی - دولت الکترونیکی - خلاقانه - رونمایی - نیاز - سرمایه - کاربری - مدیران - هوشمند - طرح نوآفرین - اداره - الکترونیکی - جهرمی - کارت - وجوه - آذری - مشکل - کوچک - کسب وکار - نوآفرین - شهرستان - بانک ها - دستگاه - نخستین