حسین قاسمی؛ در طول دو سال چهار تن از دانشمندان هسته ای کشورمان، ترور و به شهادت رسیدند.
دکتر مسعود علی محمدی استاد فیزیک دانشگاه تهران در تاریخ یکشنبه 22 دیماه 1388ساعت 7: - وزیر سابق اطلاعات اظهار داشت: معمولا کار هایی که توسط سرویس های اطلاعاتی صورت می گیرد همراه با یک سری علایم است که ما هنوز اینگونه علایم را در این حادثه تروریستی مشاهده نکرده ایم و هنوز به این نتیجه نرسیده ایم که آیا سرویس های اطلاعاتی بیگانه پشت این قضیه هستند یا خیر.
مصلحی در ادامه می افزاید: این اقدام یک ترور کور بود که ما با جدیت در حال بررسی آن هستیم.
همسر شهید رضایی نژاد به برخی فشار ها و رنج های پس از شهادت همسرش اینگونه اشاره می کند: من تا مدت ها پس از شهادت داریوش به خودم می گفتم می شود آدم راحت بخندد؟ اصلاً فکر نمی کردم به زندگی برگردم.
فکر می کردم تا همیشه مشکی به تنم است.
گذشته از این ها حاشیه ها و حرف هایی مثل یک تیغ برنده است.
من در مقاطعی متهم بودم و بازجویی شدم.
این بر این که قربانی این قضیه بودم، دردناک بود.
اصلاً این افراد را نمی بخشم و بار ها با وجود این نامهربانی ها پا روی دل خودم گذاشتم و گفتم تو حق نداری در جامعه ایجاد شکاف بکنی.
من یک دشمن بیرونی دیدم که دنبال یک شکاف است.
بی بی سی برای من در صفحه فیس بوکم پیام فرستاد.
می توانستم مصاحبه کنم، اما نخواستم، چون اطمینان داشتم که داریوش را اسراییل زده است.
چرا دست کسانی که آب به آسیاب اسراییل می ریزند، بهانه بدهم؟ .
بالاخره با حضور رهبر معظم انقلاب در منزل این شهید در تاریخ 29 دی ماه 1390 شهید رضایی نژاد و خانواده او از غربت در می آیند: قبل از آن بسیاری به ما می گفتند که ترور همسرم، ترور کور بوده و اشتباهاً شهید رضایی نژاد به شهادت رسیده است، ولی حضور ایشان در منزل ما تاییدی بود بر این نکته که ترور همسرم کور نبوده و کاملاً هدفمند انجام شده؛ یعنی حضرت آقا به این مسئله کاملاً آگاه بودند.
21 دیماه 1390 نیز موتورسواری با چسباندن یک بمب مغناطیسی به ماشین شهید مصطفی احمدی روشن در حوالی پل سیدخندان ابتدای خیابان گل نبی این خودرو را منفجر کرد که بر اثر این انفجار احمدی روشن و رضا قشقایی به شهادت رسیدند.
دستگیری عوامل ترور به کجا رسید؟ وزارت اطلاعات طی بیانیه ای در 25 خرداد 1391خبر از دستگیری عوامل ترور شهیدان شهریاری، احمدی روشن و قشقایی داد: سلسله عملیات سنگین و همه جانبه اطلاعاتی که پس از وقوع اولین ترور هسته ای آغاز شده بود، با ترور های بعدی هرچه شدیدتر و گسترده تر و متهورانه تر استمرار یافت تا با حصول اشراف اطلاعاتی بر تعدادی از پایگاه ها و ایستگاه های اطلاعاتی و عملیاتی رژیم صهیونیستی و با گستراندن تور اطلاعاتی بر آن ها به شناسایی عده ای از افسران اطلاعاتی رژیم جعلی حاکم بر سرزمین های اشغالی و تروریست های مزدور آن ها انجامید و با تعقیب و مراقبت های شبانه روزی و رهگیری سوژه ها و سرنخ ها در داخل و خارج از کشور، نهایتا عوامل اصلی ترور شهیدان شهریاری، احمدی روشن و قشقایی شناسایی و در عملیات های برق آسا و مقتدرانه در مناطق مختلف دستگیر و به بازداشتگاه ها منتقل گردیدند.
کلید واژه ها: دانشمندان هسته ای - اطلاعات - ترور دانشمندان هسته ای - دانشمندان - وزیر سابق اطلاعات - اطلاعاتی - ترور - شهادت - حادثه تروریستی - هسته ای - دانشگاه تهران - علایم - سرویس - همسر شهید - علی محمدی - همسر - هسته - تروریستی - هایی - دانشگاه - بیگانه - یکشنبه - دو سال - تهران - حاشیه - زندگی - مسعود - اقدام - تاریخ - محمدی