رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش جانباختگان کروناویروس در استان کهگیلویه و بویراحمد به 306 نفر خبر داد - ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش جانباختگان کروناویروس در استان کهگیلویه و بویراحمد به 306 نفر خبر داد پرویز یزدان پناه گفت: متاسفانه 7 هم استانی بر اثر ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست داده اند که 6 نفر در شهرستان بویراحمد و یک نفر در شهرستان چرام بوده است.
وی افزود: هم اکنون 418 بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد 151 بیمار کرونایی قطعی بوده و 30 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: از مجموع مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد 15 هزار و 500 نفر بهبود یافته گزارش شده است.
یزدان پناه خاطرنشان کرد: امروز 470 نمونه از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج دریافت شد که 59 درصد نمونه ها مثبت بوده و بیشترین موارد مربوط به شهرستان های کهگیلویه با 36 درصد، بویراحمد با 26 درصد، گچساران با 20 درصد، دنا با 6 درصد و چرام با 5 درصد است.
وی تصریح کرد: کرونا یک بیماری ویروسی است که هر چه جلوتر می رویم، علائم جدیدی از آن شناسایی می شود و اگر مداخله جدی انجام نشود، مشکلات عدیده ای را پدید خواهد آورد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: تا زمانی که واکسن قطعی و اثربخشی برای بیماری تولید نشود، راه های موجود شامل رعایت نکات بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری، عدم حضور در تجمعات و عدم خروج از خانه بجز در موارد ضروری است.
انتهای پیام
کلید واژه ها: کهگیلویه و بویراحمد - رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج - دانشگاه علوم پزشکی یاسوج - دانشگاه علوم پزشکی - بویراحمد - استان کهگیلویه و بویراحمد - کهگیلویه - کرونا - رییس دانشگاه - کروناویروس - علوم پزشکی - استان کهگیلویه - دانشگاه - کرونایی - استان - بیمار - جانباختگان - یزدان پناه - بیمارستان های استان - شهرستان بویراحمد - یاسوج - پزشکی - شهرستان - مراقبت های ویژه - رییس - افزایش - علوم - شهرستان چرام - بهبود یافته - یزدان