واعظی یا لاریجانی؟ روزنامه اعتماد: حزب اعتدال و توسعه حزب چندان قدرتمندی نیست اما باتوجه به حضور اعضای ارشدش در مناصب مهم دولتی این چند سال بسیار اثرگذار بوده است.
- روزنامه اعتماد: حزب اعتدال و توسعه حزب چندان قدرتمندی نیست اما باتوجه به حضور اعضای ارشدش در مناصب مهم دولتی این چند سال بسیار اثرگذار بوده است.
اما حال که دولت ماه های پایانی کار خود را پشت سر می گذارد آنها به تکاپو افتاده اند تا مگر این روند 7، 8 ساله اخیررا ادامه دهند.
اعضای ارشد این حزب مانند محمدباقر نوبخت دبیرکل و محمود واعظی، عضو شورای مرکزی از چهره های کلیدی دولت روحانی محسوب می شوند.
به خصوص که قرابت شخص رییس جمهوری نیز با تشکیلات غیرقابل انکارست.
فارغ از این اما با توجه به اینکه نوبخت و واعظی دو سمت مهم ریاست سازمان برنامه و بودجه و ریاست دفتر رییس جمهوری را برعهده دارند عملا بر امور دولت مسلطند و این نفوذشان البته با واکنش های منفی هم روبه رو بوده و برخی اصلاح طلبان حامی روحانی به خاطر اختیارات گسترده این دو به رییس جمهوری انتقاد کرده اند.
انتقادهایی که چندان هم بی راه نبوده؛ چراکه به واسطه حضور نوبخت و واعظی بسیاری از نیروهای اعتدال و توسعه وارد دولت شده و به خصوص در استان های مختلف کشور سمت های حساسی را در اختیار بگیرند و به این پشتوانه، نفوذ و سیطره اعتدال و توسعه را گسترش داده اند.
اگرچه هنوز بسیار زود است درباره نهایی شدن نام نامزد احتمالی احزاب سخن بگوییم اما باتوجه به تجارب دو انتخابات پیشین ریاست جمهوری بعید نیست اعتدال و توسعه به دنبال تقویت ایده ائتلاف باشد.
هر چند این ایده، طرفدار چندانی میان اصلاح طلبان ندارد.
در میان این بحث های سیاسی و مذاکرات حزبی اگرچه بارها از احتمال کاندیداتوری واعظی شنیده ایم اما بیش از همه نام محمدباقر نوبخت شنیده می شود.
بماند که اخیرا برخی کانال های تلگرامی با اشاره به اینکه نوبخت کاندیدای قطعی اعتدال و توسعه است از مخالفت حسن روحانی با این تصمیم نوشته و مدعی شدند که روحانی بر حمایت از علی لاریجانی اصرار دارد.
به هر تفسیر اما نوبخت در گذشته نیز سعی کرده با یارگیری سیاسی در سطح کشور، اعتدال و توسعه را تقویت کند.
او هم سابقه حضور در مجلس را دارد و هم در دولت نقشی اساسی ایفا کرده است.
به علاوه نام او در فهرست نامزدهای احتمالی کارگزاران سازندگی نیز دیده شد و در نتیجه گمانه زنی درباره او افزایش یافت.
با این حال خود و یا نزدیکانش هنوز در این باره رسما موضعی نگرفته و این یعنی باید منتظر باشیم که مگر در روزهای آینده رایزنی های دست راستی ترین حزب جبهه اصلاحات نمایی روشن تر از صفحه شطرنج انتخابات پیش رویمان قرار دهد.
کلید واژه ها: حزب اعتدال و توسعه - ریاست سازمان برنامه و بودجه - رییس جمهوری - دولت - واعظی - سازمان برنامه و بودجه - اعتدال - توسعه - دفتر رییس جمهوری - نوبخت - روزنامه - محمدباقر نوبخت - سازمان برنامه - ارشد - جمهوری - دولت روحانی - شورای مرکزی - دولتی - ریاست - محمدباقر - رییس - حضور - دبیرکل - برنامه - سازمان - روحانی - پشت سر - مرکزی - شورای - ادامه