ایرنا- معیارهای تفصیلی حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، قطعات و ماشین آلات ساخت و تولید، از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای دانش بنیان شدن تعیین شد.
- تهران- ایرنا- معیارهای تفصیلی حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، قطعات و ماشین آلات ساخت و تولید، از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای دانش بنیان شدن تعیین شد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازروز چهارشنبه از معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، محصولات و تجهیزات گوناگونی در رشته های مختلف برای دانش بنیان شدن، به کارگزاران و مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عرضه می شود، اما همواره پرسش این است که این محصولات باید با چه معیارها و شاخصه هایی سنجیده شوند تا به عنوان یک محصول دانش بنیان شناخته شوند.
برای تحقق این هدف کارگروه هایی راه اندازی شده اند و برای صنایع و رشته های مختلف معیارهایی را تعیین کرده اند.
در این راستا معیارهای حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، قطعات و ماشین آلات ساخت و تولید نیز در بخش های مختلف تعیین شده است.
یک محصول برای دانش بنیان شدن باید از سه شرط سطح فناوری، برخوردار باشد.
علاوه بر این باید از پیش شرط ها و ویژگی های دیگری نیز مانند شرط طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه برخوردار باشد.
یکی از خصوصیات مهم مورد بررسی در ارزیابی این گونه محصولات بازه و دقت پارامترهای عملکردی یا قابل اندازه گیری یا پارامترهای فرایند تولید است.
شاخصه های مورد بررسی در فرآیند تولید تجهیزات آزمایشگاهی، قطعات و ماشین آلات ساخت و تولید، 19 مورد مختلف را در بر می گیرد.
دما، فشار، رطوبت، دور، گشتاور، بازده، ابعاد، میزان آلایندگی، زمان پاسخ، دقت و حساسیت، قابلیت اطمینان، قابلیت کنترل، توان، درجه آزادی، کورس عملکرد، انعطاف و تطبیق پذیری، بالانس و توازن، عمر و مداومت کارکرد، وزن، حجم، چگالی، سختی و زبری و تردی و چقرمگی، همه از مواردی هستند که در بررسی یک دستگاه مورد بررسی قرار می گیرند.
ممکن است بررسی همه این موارد در ارزیابی تجهیزات و دستگاه های مختلف مورد نیاز نباشد و تنها چند مورد، بررسی شود.
علاوه بر این موارد مسائل مختلف دیگری نیز وجود دارد که توسط کارگروه بررسی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
شرکت های فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، قطعات و ماشین آلات ساخت و تولید می توانند برای اطلاع از جزییات بیشتر، به سایت مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان به آدرس http://daneshbonyan.
isti.
ir مراجعه کنند.
شرکت دانش بنیان یا شرکت متمرکز بر دانش (به انگلیسی: Knowledge enterprise)، به شرکت هایی گفته می شود که دانش و فناوری، جزیی جدایی ناپذیر از دارایی آن ها باشد.
قانون حمایت از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات در ایران برای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان در آبان 1389 به تصویب مجلس رسید و از دهه 90 به این سمت قوانین مربوط و زیرساخت های آن در کشور شکل گرفته و در حال اجرا است.
کلید واژه ها: دانش بنیان - ریاست جمهوری - معاونت علمی - بنیان - ماشین آلات - معاونت - دانش - فناوری - جمهوری - ریاست - علمی - محصول دانش بنیان - محصول - ماشین - محصولات - حوزه - هایی - تفصیلی - مختلف - قطعات - راه اندازی - کارگزاران - گزارش روز - رشته - چهارشنبه - شوند - ساخت - ارزیابی - کارگروه - شرکت ها