رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت: در حال حاضر بیش از نیمی از تعداد فوتی های روزانه کرونا در کشور مربوط به تهران است.
- نشست ادواری شورای هماهنگی دبیران ستادهای مدیریت بحران مناطق با حضور رضا کرمی محمدی رییس سازمان، اسماعیل سلیمی معاون آمادگی مقابله و پدافند غیرعامل، فاطمه صالح معاون هماهنگی و برنامه ریزی و دبیران ستادهای مدیریت بحران مناطق 22 گانه شهر تهران به صورت مجازی برگزار شد.
بیشتر بخوانید: جهش آمار فوتی های کرونا کرمی محمدی در این جلسه با اشاره به هفته پدافند غیرعامل تأکید کرد: هدف فعالیت های سازمان بر این امر متمرکز است که جان، مال و سلامت مردم هر چه بیشتر تأمین شود.
وی با اشاره به اینکه مقابله با ویروس کرونا امری بسیار جدی است، عنوان کرد: در صورت جدی تلقی نکردن این بیماری بعید نیست که به زودی به یک فاجعه در سطح بین الملل تبدیل شود.
رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران با تأکید بر اینکه نسبت تعداد فوتی ها به مبتلایان در کشور ما در مقایسه با سایر نقاط جهان بیشتر است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از نیمی از تعداد فوتی های روزانه کرونا در کشور مربوط به تهران است؛ در حالی که طی 8 ماه گذشته 33 هزار نفر از هموطنانمان را از دست داده ایم که طی جنگ تحمیلی سالانه 30 هزار نفر از هموطنانمان به درجه شهادت نائل می شدند.