مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مرداد 1399 ساعت 09:452020-08-06سياسي

رسانه ها هم افزایی کنند/ میزان گره گشایی مهم است نه سابقه کار


سرپرست روزنامه کیهان در همدان با بیان اینکه رسانه ها باید هم افزایی کنند گفت: سابقه کار در رسانه و خبرنگاری به خودی خود مهم نیست، میزان گره گشایی از مشکلات مردم، - به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رضا فریدونی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تبریک روز خبرنگار، یادی از شهید محمود صارمی کرد و افزود: این شهید بزرگوار مسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در مزارشریف بود که در سن 30 سالگی و در سال 1377 به همراه هشت نفر از کارکنان سرکنسولگری ایران توسط طالبان به شهادت رسید.

وی گفت: تا مدت ها از سرنوشت این 9 نفر خبری نبود تا اینکه پیکر این شهدای عزیز در یک گور جمعی در خرابه های پشت کنسولگری پیدا شد.

 سرپرست روزنامه کیهان در همدان با تأکید بر اینکه ما تا ابد مدیون شهداییم یادی از 8 هزار شهید استان، شهدای مدافع حرم، شهیدسلیمانی و شهید همدانی کرد و افزود: باید در هر شرایطی ادامه دهنده راه شهدای اسلام و انقلاب باشیم.

وی در ادامه با تبریک ایام عید غدیر خم، این عید بزرگ را روز اکمال دین و عیدالله الاکبر خواند و افزود: در روایات دینی آمده که این عید اعظم در آسمان ها مشهورتر از زمین است و اگر مردم فضلیت واقعی روز غدیر را می شناختند فرشتگان روزی 10 بار با آنها مصافحه می کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسانه ها هم افزایی کنند/ میزان گره گشایی مهم است نه سابقه کار

رسانه ها هم افزایی کنند/ میزان گره گشایی مهم است نه سابقه کار