مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 تیر 1399 ساعت 05:502020-07-12پزشكي

شدت گرفتن افزایش مبتلایان به کرونا در خراسان شمالی


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی امروز(یکشنبه 22 تیرماه) اعلام کرد: به تازگی آمار بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا در استان به شدت افزایش پیدا کرده است.

- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی امروز(یکشنبه 22 تیرماه) اعلام کرد: به تازگی آمار بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا در استان به شدت افزایش پیدا کرده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: به تازگی آمار بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا در استان به شدت افزایش پیدا کرده که علت اصلی آن رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی است.

به گزارش جماران، دکتر سیداحمد هاشمی روز یکشنبه اظهار داشت: بارها به مردم و اصناف در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا توصیه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی انجام شده، اما جدی گرفته نمی شود.

وی با اشاره به لغو برخی از محدودیت های کرونایی در سطح کشور و استان خاطرنشان کرد: بیشتر مبتلایان کرونا از افرادی هستند که در مراسم های عروسی، تعزیه و مسافرت ها شرکت کردند و علت مبتلا شدن آن ها نیز به این علت بوده است.

وی با اشاره به فوت جوانی 38 ساله در بجنورد به علت بیماری کرونا گفت: این جوان به دلیل مسافرت شمال که همراه با خانواده رفته بود مبتلا به بیماری کرونا شد و درگذشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شدت گرفتن افزایش مبتلایان به کرونا در خراسان شمالی

شدت گرفتن افزایش مبتلایان به کرونا در خراسان شمالی