رییس شورای امنیت کشور از تشکیل کمیته ای متشکل از نهاد های نظامی و امنیتی برای بررسی دقیق ابعاد و جزییات ترور شهید مدافع حرم، سرهنگ صیاد خدایی خبر داد .
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی روز دوشنبه با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره ابعاد امنیتی و پیامد های اجتماعی طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها توضیح داد.
وزیر کشور با بیان اقدامات دولت به ویژه رییس جمهور برای اجرای این طرح یادآور شد: در زمان اجرای طرح شاهد افزایش قیمت مواد غذایی در جهان بودیم.
وی ادامه داد: امنیت مواد غذایی به یک مسأله مهم جهانی تبدیل شده است و برخی از کشور ها به شدت در حال ذخیره سازی کالا های اساسی هستند.
وحیدی خاطرنشان کرد: با توجه به تمهیدات انجام شده و تأمین کالا های اساسی در کشور، امروز خوشبختانه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
در این نشست، تعدادی از اعضای کمیسیون امنیت ملی سؤالاتی را درباره ابعاد و نتایج اقتصادی طرح و اجرای هر چه بهتر آن مطرح کردند.
اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین با قدردانی از اقدامات وزارت کشور در اجرای مردمی سازی یارانه ها، طرح ها و اقدامات این وزارتخانه در این زمینه را "هوشمندانه و مدبرانه" دانستند.
رییس شورای امنیت کشور در بخش دیگری این نشست درباره ترور روز گذشته در تهران که به شهادت پاسدار مدافع حرم، شهید حسن صیاد خدایی منجر شد، اظهار داشت: با همکاری و هماهنگی نهاد های نظامی و امنیتی کمیته ای تشکیل شده و موضوع در دست بررسی است.
وحیدی، شهید صیاد خدایی را نیروی انقلابی و متدین توصیف کرد و با تسلیت به خانواده وی و همرزمانش گفت: با اتمام تحقیقات، نتایج آن اطلاع رسانی خواهد شد.
کلید واژه ها: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی - امنیت - کشور - رییس شورای امنیت کشور - مواد غذایی - پایگاه اطلاع رسانی - مجلس شورای اسلامی - کمیسیون امنیت ملی - شورای امنیت کشور - رییس شورای امنیت - قیمت مواد غذایی - کمیسیون امنیت - توزیع عادلانه - امنیتی - اقدامات دولت - شورای اسلامی - افزایش قیمت - شورای امنیت - سیاست خارجی - اطلاع رسانی - اساسی - غذایی - خدایی - شورای - بررسی - ذخیره سازی - رییس جمهور - احمد وحیدی - یارانه ها - امنیت ملی