هفت توصیه پروردگار به خاتم النبیین (ص) چه بود؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، اهمیت حدیث در میان مسلمانان به این دلیل است که کلام معصوم، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، اهمیت حدیث در میان مسلمانان به این دلیل است که کلام معصوم، از منابع اصلی استنباط احکام در فقه و عقاید در علم کلام محسوب می شود.
همچنین احادیث از منابع اولیه پژوهش های تاریخی است.
پیامبر اکرم (ص): اَوصانی رَبّی بِسَبعٍ: اَوصانی بِالاِْخلاصِ فِی السِّرِّ وَ الْعَلانیَهِ وَ اَن اَعْفُوَ عَمَّن ظَلَمَنی و اُعْطیَ مَن حَرَمَنی و اَصِلَ مَنْ قَطَعَنی و اَن یَکونَ صَمْتی فِکْرا وَ نَظَری عِبَرا.
پروردگارم هفت چیز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشکار، گذشت از کسی که به من ظلم نموده، بخشش به کسی که مرا محروم کرده، رابطه با کسی که با من قطع رابطه کرده و اینکه سکوتم همراه با تفکّر و نگاهم برای عبرت باشد.
کنزالفوائد، ج 2، ص 11 انتهای پیام/ منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
کلید واژه ها: باشگاه خبرنگاران - خبرنگار - قرآن و عترت - خبرنگاران - مسلمانان - باشگاه - فرهنگی - کلام - پیامبر اکرم - توصیه - گزارش - اهمیت - منابع - خاتم - گروه - میان - حوزه - قرآن - حدیث - تاریخی - پیامبر - احکام - سفارش - اخلاص - محروم - رابطه - پژوهش - بخشش