بالا بودن مبتلایان به بیماری هایی فشار خون و دیابت در آذربایجان/آذربایجان شرقی از استان های پیر و سالمند کشور محسوب می شود به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار از تبریز"،قاسم جان بابایی معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی امروز در آیین کلنگ زنی بیمارستان 300 تختخوابی شهر جدید سهند گفت:نبود یک مرکز درمانی و بهداشتی مناسب در شهر جدید سهند، مردم ساکن در آن را رنج می داد که خوشبختانه با آغاز بکار احداث این بیمارستان، در آینده ای نه چندان دور شاهد خدمات سانی مناسب به مراجعان در این مرکز خواهیم بود.
او با قدردانی از خیر احداث کننده این بیمارستان افزود:وزارت بهداشت نیز آمادگی خود را برای تجهیز و جذب پزشک در این بیمارستان اعلام می کند.
او افزایش تعداد تخت های بیمارستانی را یکی از مهم ترین سیاست های وزارت بهداشت برشمرد و عنوان کرد:افزایش احداث پروژه های بیمارستانی، امنیت روانی قابل قبولی برای مردم ایجاد می کند و خوشبختانه تمام زیرساخت های لازم برای تشخیص بیماری کرونا و جهش های آن در کشور فراهم شده است.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی از استان های پیر و سالمند کشور محسوب می شود ابراز کرد:تعداد مبتلایان به بیماری هایی همچون فشار خون و دیابت در این استان، بیشتر است و بر همین اساس باید بیشتر مراقب سالمندان و افراد مسن بود.
جان بابایی همچنین با قدردانی از عملکرد مدیران استان در مدیریت خوب بیماری کرونا گفت:همراهی مردم و درایت مسئولان استانی باعث شد که روز های بسیار سخت کرونایی در این استان، پایان یابد.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: آذربایجان - آذربایجان شرقی - بیمارستان - شهر جدید سهند - استان - استان آذربایجان شرقی - بهداشت - مبتلایان - معاون وزیر بهداشت - فشار خون - بیماری - سالمند - شرقی - وزیر بهداشت - مرکز درمانی - دیابت - گزارش - مناسب - احداث - معاون وزیر - خبرنگاران - کشور - سهند - جدید - فشار - هایی - کلنگ زنی - جذب پزشک - بهداشتی - قدردانی