احمد حسین زادگان، استاندار مازندران به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا پیامی صادر کرد.
- خبرگزاری اریا- احمد حسین زادگان، استاندارمازندران به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا پیامی صادر کرد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگاراریادفترمازندران درساری ، متن کامل این پیام به شرح زیر است: سیزدهم جمادی الثانی، سالروز وفات حضرت ام البنین ( سلام الله علیها )، بزرگداشت بانوی ماجده و بزرگواری است که حیات گرانقدر خویش را صرف حمایت و صیانت از ولایت نمود و با صبر، پایمردی و استقامت در برابر شهادت همسر و فرزندان خویش در راستای ادای دین خود به اسلام در شمار فداکارترین مادران و همسران شهدا قرار گرفت.
مادران شهید که با دستان خویش بار سفر عزیزان خود را به سنگرهای صبح و ستاره و جبهه های خون و حماسه بر بستند و پس از شهادت عزیزترین گوهای حیات خویش در راه ولایت و عزت ایران و اسلام صبر و بردباری پیشه نمودند و بانوان گرانقدری که پس از شهادت همسران خویش به تدوام آرمان های آنان همت گماشتند و در تربیت فرزندان خود در مسیر اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی تلاش و مجاهدت کردند، الگوهایی چنین بزرگ و جاودان را در برابر خویش داشتند.
نام گذاری سالروز وفات آن بانوی بزرگوار به نام روز تکریم مادران و همسران شهدا، زمینه ای است برای گرامیداشت مقام و منزلت مادران و همسران بزرگوار شهدای والامقام و افتخاری برای این زنان ایران اسلامی که امروز؛ خود به الگوی استقامت و ایثار بدل شدند و حماسه ای جاودان خلق کردند و جامعه ما همیشه مدیون بزرگی و فداکاری آنان است که فرزندان خود را برای سرافرازی ایران اسلامی فدا نمودند.
اینجانب سالروز وفات بزرگ الگو و نماد پاکی و صبر و شجاعت، حضرت ام البنین ( سلام الله علیها )، از پایداری و فداکاری مادران و همسران شهدا تجلیل می نمایم و از آستان خداوند قادر متعال، عافیت، بهروزی و سربلندی برای این بانوان گرانقدر مسالت دارم.
احمد حسین زادگان استاندار مازندران
کلید واژه ها: حضرت ام البنین - همسران شهدا - ام البنین - مازندران - مادران - سالروز - استاندار - همسر - مناسبت - استاندار مازندران - شهدا - وفات - پیام - تکریم - مادران شهید - صادر - سلام - احمد - خبرگزاری - بزرگداشت - حسین - استقامت - فرزندان - ولایت - بانوی - گزارش - اسلام - برابر - شهادت - جمادی