جلسه هماهنگی شهرداری منطقه 7 با مدیریت بحران استان گیلان با حضور شهردار، معاونین، شهرداران نواحی و ادارات تخصصی عضو ستاد مدیریت بحران این منطقه با هدف هم اندیشی و اجرای دستورالعمل استان های معین سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازشهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، در ابتدای این نشست سمیه حاجوی شهردار منطقه با اشاره به جمعیت ، وسعت و ظرفیت های منطقه ، گفت: با توجه به اینکه سطح وسیعی از این منطقه را بافت فرسوده تشکیل داده، تلاش داریم تا با هماهنگی های بین بخشی، آموزش های شهروندی و استفاده حداکثری از پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در زمان بروز حادثه، شهروندان کمترین آسیب را دیده و امیدوارم با همکاری و هماهنگی هر چه بیشتر با استان گیلان به عنوان استان معین در جهت کاهش آسیب های ناشی از حوادث غیرمترقبه گام های اساسی برداریم.
در این جلسه ادارات تخصصی از جمله اورژانس، هلال احمر، اداره گاز و برق منطقه 7 و استان گیلان ضمن بیان امکانات و تجهیزات موجود در شرایط بحرانی در خصوص تبادل اطلاعات و تعامل بیشتر برای مرور عملیات و چگونگی بهره برداری از ظرفیت نیروهای امدادرسان استان های معین در هنگام وقوع بحران ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در ادامه امیر مرادی مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به لزوم آموزش های شهروندی در مقابله با حوادث غیر مترقبه، اضافه کرد: آگاهی و آمادگی شهروندان از هر موضوعی مهمتر است لذا در تلاشیم تا الگوبرداری در خصوص آموزش های شهروندی از شهرداری منطقه 7 را در راس برنامه های ادارات تخصصی عضو ستاد مدیریت بحران این استان قرار دهیم.
در پایان این نشست که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، مرادی ضمن قدردانی و ابراز خرسندی از تعامل با شهرداری منطقه 7، از اقدامات استان در زمینه مقابله با حوادث غیرمترقبه گزارشی کلی ارائه داد.
کلید واژه ها: شهردار - منطقه - مدیریت بحران - استان گیلان - استان - سازمان پدافند غیرعامل کشور - شهرداری - هماهنگی - سازمان پدافند غیرعامل - مدیریت - هم اندیشی - ستاد مدیریت بحران - بحران - گیلان - حوادث غیرمترقبه - پدافند غیرعامل - نشست هم اندیشی - سازمان پدافند - برگزار - شهردار منطقه - روابط عمومی - بافت فرسوده - ظرفیت - دستورالعمل - شهرداران - نشست - آسیب - زمان - شهروندان - پتانسیل