فوتبالیست بوشهری بهترین بازیکن جوان آسیا شد به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، چندی پیش سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا در یک نظرسنجی دست به انتخاب بهترین بازیکن جوان زیر 23 سال آسیا زد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل از، چندی پیش سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا در یک نظرسنجی دست به انتخاب بهترین بازیکن جوان زیر 23 سال آسیا زد.
قرار بر این بود که این جایزه به یکی از بازیکنان مرد آسیایی (23 ساله یا متولدین قبل از 31 دسامبر 2020) برای عملکرد آن ها در تیم های ملی و باشگاهی در رده های جوانان و بزرگسالان در سال تقویمی 2020 داده شود.
آن ها برای این انتخاب، از نظر کاربران و کارشناسان خود بهره بردند و در نهایت بازیکن بوشهری تیم استقلال عنوان بهترین بازیکن جوان آسیا در سال 2020 را تصاحب کرد.
در این انتخابات، 60 درصد امتیاز به آراء هواداران اختصاص داده شد و 40 درصد باقی مانده نیز به نظر متخصصانی که در این نظرسنجی مشارکت کردند.
در نظرسنجی صورت گرفته، مهدی قائدی با غلبه بر مهدی عبدی مهاجم پرسپولیس با کسب 24 درصد آراء به عنوان بهترین بازیکن جوان سال قاره کهن انتخاب شد.
عبدی با کسب 21 درصد آراء در رده دوم ایستاد.
با ارزش ترین بازیکن مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا یعنی وون دو جائه از کره جنوبی هم در رده سوم قرار گرفت.
مهدی قائدی در 14 آذر 77 در بوشهر به دنیا آمده است و اکنون 22 سال دارد.
او فوتبال خود را از تیم های پایه باشگاه ایرانجوان بوشهر آغاز کرد و در نخستین فصل بازی خود با 10 گل برای تیمش عنوان پدیده لیگ یک را کسب کرد.
بعضی ها او را با توجه به جثه کوچکش باشوی فوتبال ایران می نامند و برخی هم به او نیمار ایرانی می گویند.
سایت کنفدراسیون آسیا درباره قائدی نوشت که او یک مهاجم خلاق است و در ماه دسامبر 22 ساله شد، یک سال عالی را برای تیم استقلال تجربه کرد و با سه گل در پنج مسابقه در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا، توجه و نگاه ها را در سراسر قاره به سمت خودش جلب کرد.
او همچنین در فینال رقابت های جام حذفی ایران که با شکست استقلال مقابل تراکتور همراه بود، موفق به گلزنی شد و به عنوان بهترین پاسور رقاب های لیگ برتر ایران را نیز به خودش اختصاص داد و با استقلال به عنوان نائب قهرمانی لیگ رسید.
قایدی پس از حضور در مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا که ژانویه 2020 در تایلند برگزار شد، در ماه اکتبر اولین بازی خود برای تیم ملی بزرگسالان ایران را در مقابل ازبکستان انجام داد و در اولین حضور خود مقابل بوسنی و هرزگوین اولین گل خود را برای تیم ملی ایران به ثمر رساند.
انتهای پیام/ک
کلید واژه ها: بهترین بازیکن - بازیکن - کنفدراسیون فوتبال آسیا - کنفدراسیون فوتبال - آسیا - بهترین - جوان - انتخاب - فوتبال - فوتبال آسیا - کنفدراسیون - بوشهری - فوتبالیست - نظرسنجی - تیم استقلال - تیم های ملی - گزارش - بزرگسالان - کارشناسان - خبرنگاران - سایت - داده - هواداران - بازیکنان - درصد - رسمی - استقلال - کاربران - جوانان - عملکرد