منتخبان فروش فوق العاده سایپا می توانند در کمتر از 90 روز خودروی خود را تحویل بگیرند.
- خبرگزاری آریا- قائم مقام مدیرعامل سایپا در فروش و خدمات پس از فروش گفت: منتخبان فروش فوق العاده سایپا می توانند در کمتر از 90 روز خودروی خود را تحویل بگیرند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آریا، آقای مجید باقری با اشاره به این که شرکت سایپا متعهد شده هر ماه برای تنظیم بازار، طرح فروش فوق العاده داشته باشد تا خودرو بدون واسطه به دست مشتریان برسد، افزود: هفته آینده، طرح فروش فوق العاده برگزار می شود که در این طرح, 7 هزار خودرو به منتخبان داده خواهد شد.
وی با اشاره به قرعه کشی امروز سایپا برای 9 محصول این شرکت گفت: به این طرح سود مشارکت 6 درصد اختصاص می یابد و زمان تحویل آن به متقاضیان، زمستان سال آینده خواهد بود.
قائم مقام مدیرعامل سایپا در فروش و خدمات پس از فروش افزود: بیش از 160 هزار متقاضی در این دوره ثبت نام کردند که امروز با قرعه کشی منتخبان آن مشخص شدند.
آقای باقری گفت: خودروی شاهین که جز جدیدترین محصول شرکت سایپا است بیشترین متقاضی را داشت که نشان می دهد مردم به محصولات جدید سایپا، اعتماد کردند.
وی افزود: کل متقاضیان محصولات شرکت سایپا از ابتدای قرعه کشی تاکنون که دوازدهمین دوره آن است 4 میلیون و 100 هزار نفر بود که 190 هزار خودرو بدون در نظر گرفتن تعداد جایگزین ها، خودرو تحویل می گیرند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، قائم مقام مدیرعامل سایپا در فروش و خدمات پس از فروش گفت: با توجه به محدودیت های کرونایی که این روز ها اعمال شده است متقاضیان منتخب, 5 روز مهلت دارند تکمیل وجه کنند و در صورتی که نتوانستند، تصمیم جدیدی در این زمینه گرفته خواهد شد که از طریق رسانه ها اعلام می شود.
کلید واژه ها: فوق العاده - سایپا - فروش - خدمات پس از فروش - خودرو - تحویل - برگزار - قائم مقام - مدیرعامل - خبرگزاری - محصولات سایپا - متقاضی - محصول - آینده - خدمات - شرکت سایپا - سال آینده - هزار - شرکت - مقام - قرعه کشی - مشتریان - محصولات - ثبت نام - مشارکت - اختصاص - زمستان - گزارش - تنظیم - واسطه