- اکوفارس: نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد گفت که حمایت کشورهای متخاصم از گروه های تروریستی در سوریه و شبه نظامیان و جنایات آنها علیه ملت این کشور متوقف نشده است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازسانا، بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل دیشب در سخنانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد که ادامه حمایت های کشورهای متخاصم سوریه و در راس آن آمریکا و ترکیه از گروه های تروریستی و شبه نظامیان جدایی طلب، نقض قوانین بین المللی و قطعنامه های شورای امنیت است.
وی افزود: غارت نظامیان اشغالگر آمریکا و شبه نظامیان جدایی طلب تحت حمایت آنها از منابع سوری ها از جمله نفت و گاز سوریه ادامه دارد.
آنها همچنین با کمک کارشناسان فرانسوی و اسراییلی، به کشف آثار باستانی استان الحسکه و گنجینه ها و طلاها اقدام می کنند.
بشار الجعفری تاکید کرد، نظامیان اشغالگر آمریکا پس از سرقت آثار باستانی سوریه که قدمت آن به هزاران سال پیش باز می گردد، به شمال عراق و ترکیه قاچاق می کنند.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش به بازدید وزیر خارجه آمریکا از شهرک های اسراییلی در جولان اشغالی و کرانه باختری اشاره و آن را به شدت محکوم کرد.
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در این باره گفت: با بازدید مایک پامپئو از شهرک های اسراییلی در جولان اشغالی و کرانه باختری، وضعیت قانونی و سیاسی و جغرافیایی جولان به عنوان جزو جدایی ناپذیر از خاک سوریه، تغییر نخواهد کرد.
کلید واژه ها: نظامیان - سوریه - گروه های تروریستی - سوری - شبه نظامیان - سازمان ملل - آمریکا - گروه های تروریستی در سوریه - بشار الجعفری - آثار باستانی - شورای امنیت - شورای امنیت سازمان ملل - سازمان - تروریستی - قوانین بین المللی - استان - حمایت - کشف آثار باستانی - باستانی - سازمان ملل متحد - الجعفری - نماینده - آمریکا و ترکیه - کشور - جدایی - شورای - ادامه - امنیت - بین المللی - نقض قوانین