- فوت یک بیمار در ایذه خوزستان بر اثر خطای پزشکی/ برادر متوفی: شکایت خود را انجام داده ایم " مرد 37 ساله ایذه ای شب گذشته به دلیل تزریق یک آمپول جان خود را از دست داد.
محمدباقر جمشیدی برادر متوفی در این زمینه به ایرنا گفت: برادرم روز گذشته به دلیل بیماری به مطب یکی از پزشکان متخصص شهرستان مراجعه کرد.
وی افزود: این پزشک برای برادرم بالاترین دوز از یک آمپول را تجویز کرد که طبق اطلاعات ما این کار ممنوع بوده است.
وی اظهار داشت: طبق اعلام پزشکان آگاه به علم پزشکی این دارو تنها باید در محل بیمارستان و در حالی که دستگاه شوک وجود داشته باشد به بیمارستان تزریق شود.
وی گفت: پزشک مورد نظر پس از تجویز این آمپول و قبل از استفاده آن مطب خود را ترک کرده بود و آمپول توسط پرستار در سرم تزریق شد.
وی اضافه کرد: پس از اینکه حال برادرم رو به وخامت رفت این پزشک به مطب خود برگشته و و وی را به بیمارستان منتقل کرد.
جمشیدی با بیان اینکه پس از مرگ برادرش در جریان این اتفاق قرار گرفته است تاکید کرد: ما شکایت خود را انجام داده ایم و با هماهنگی پزشک قانونی ایذه جسد برادرم به اهواز منتقل خواهد شد تا کالبد شکافی روی بدنش انجام شود و دلیل مرگش به طور دقیق مشخص شود.
این اتفاق غم انگیز یک حادثه پزشکی بوده است دکتر اردوان یاراحمدی رییس سازمان نظام پزشکی ایذه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرگ این فرد بر اثر تزریق دارو در مطب پزشک رخ داده است.
وی با ابراز ناراحتی و تسلیت به خانواده آن مرحوم گفت: این اتفاق یک حادثه پزشکی بوده است که ممکن است برای هر فرد رخ دهد و قطعاً هیچ عمدی نیز در کار نبوده است،ضمن اینکه پزشک مورد نظر یکی از حاذق ترین پزشکان شهرستان است و خدمات زیادی به مردم ارائه داده است.
دکتر یار احمدی افزود: به طور حتم این پرونده روال طبیعی و قانونی خود را طی خواهد کرد و در صورتی که پرونده به ما اجرا شود کارهای مربوطه را انجام خواهیم داد.
کلید واژه ها: پزشک - برادر - بیمار - آمپول - بیمارستان - تزریق - پزشکی - متوفی - خوزستان - پزشکان - ایذه - پزشکان متخصص - شکایت - گذشته - طبق اعلام - محمدباقر - داده - خطای - بالاترین - اطلاعات - شهرستان - استفاده - دستگاه - پرستار - مراجعه - بیماری - جمشیدی - یکی از - اعلام - وخامت