مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 بهمن 1396 ساعت 13:512018-02-01اقتصادي

جروزالم پست مدعی شد بانک فرانسه برای ایرانی های خریدار کالای فرانسوی وام پرداخت می کند


جروزالم پست مدعی شد بانک «بی پی آی فرنس» برای ایرانی هایی که کالا و خدمات فرانسوی خریداری می کنند، وام هایی با یورو پرداخت می کند.

- بانک فرانسوی برای ایرانی های خریدار کالای فرانسوی وام پرداخت می کند جروزالم پست مدعی شد بانک بی پی آی فرنس برای ایرانی هایی که کالا و خدمات فرانسوی خریداری می کنند، وام هایی با یورو پرداخت می کند.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از جروزالم پست، رییس بانک دولتی فرانسه اعلام کرد: این کشور وام هایی برای ایرانی هایی که کالاهای فرانسوی را خریداری می کنند، وام با یورو پرداخت خواهد کرد.

  این وام از آخر امسال پرداخت می شود و امکان مبادلات با این کشور را با وجود تحریم های آمریکا افزایش خواهد داد.

  براساس این گزارش، فرانسه از زمان لغو تحریم های بین المللی در سال 2015به دنبال افزایش تجارت با ایران  بوده است.

توافق لغو تحریم ها میان ایران و 6 کشور دیگر از جمله فرانسه انجام شد، اما در عین حال دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا تهدید کرده است که از این توافق بیرون خواهد آمد و در این میان برخی بانک ها حتی آنهایی که خارج هستند نگرانند.

این طرح بنا دارد تا اعتبار صادراتی را براساس یورو برای خریداران ایرانی که کالاها و خدمات فرانسوی خریداری می کنند، پرداخت کند، که در این صورت از قوانین تحریمی آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جروزالم پست مدعی شد بانک فرانسه برای ایرانی های خریدار کالای فرانسوی وام پرداخت می کند

جروزالم پست مدعی شد بانک فرانسه برای ایرانی های خریدار کالای فرانسوی وام پرداخت می کند