مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 بهمن 1396 ساعت 14:162018-01-27اقتصادي

صنعت کفش ایران توانمندی پوشش جمعیت 200 میلیونی را دارد/ ایران در گذشته صادرکننده کفش به فرانسه و انگلستان بود


رییس اتحادیه کفش دست دوز با بیان اینکه صنعت کفش ایران توانمندی پوشش جمعیت 200 میلیونی را دارد، گفت: ایران در گذشته صادرکننده کفش به فرانسه و انگلستان بود.

- رسول شجری امروز در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس" استان تهران درباره وضع بازار کفش ایرانی اظهار کرد: صنعت کفش ایران توانمندی پوشش جمعیت 200 میلیونی را دارد.

وی ادامه داد: ولی متأسفانه امروز دنبال واردات کالاها و چیزهایی هستند که مورد نیاز ما نیست و به راحتی در داخل کشور مشابه آن تولید می شود.

رییس اتحادیه کفش دست دوز با تأکید بر اینکه تبلیغات این دست واردکنندگان شدید است، تصریح کرد: حرف هایی در شبکه های اجتماعی بر ضد کفش ایرانی می زنند و ناشی از این است که کفش های وارداتی با 30 تا 40 دلار وارد بازار می شود و با 400 درصد سود فروخته می شود.

شجری با اشاره به اینکه سود فروش این اقلام وارداتی در بازار فوق العاده بالاست، اضافه کرد: چنین شرایطی ضربات جدی به تولید ملی زده است و مردم هم متأسفانه یار این ها شده اند و فکر می کنند ما نمی توانیم خواسته هایشان را برآورده کنیم.

وی با بیان اینکه ایران کشور صادرکننده کفش بود، اظهار کرد: روسیه، اسپانیا، فرانسه و انگلستان مقصد واردات کفش ایرانی بوده است ولی الآن هم صادرات به مسکو داریم؛ هر چند با ساختار اندک.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صنعت کفش ایران توانمندی پوشش جمعیت 200 میلیونی را دارد/ ایران در گذشته صادرکننده کفش به فرانسه و انگلستان بود

صنعت کفش ایران توانمندی پوشش جمعیت 200 میلیونی را دارد/ ایران در گذشته صادرکننده کفش به فرانسه و انگلستان بود